Sunseal Solskyddsdräkt Mörkgrå/Ljusgrå i gruppen Resa med barn / Sol och bad / Badkläder hos Bonti (99903158)
 • Produktbeskrivning
 • Sunseal Solskyddsdräkt Mörkgrå/Ljusgrå


  Sunseal Solskyddsdräkt Mörkgrå/Ljusgrå är en smart solskyddsdräkt för baby med UPF 50+.

  Designen är tuff med raglanärmar. Grenen är försedd med tryckknappar för att underlätta vid blöjbyten. Materialet andas och är mjukt och svalt mot babyns ömtåliga hud. Detta gör plagget idealiskt för babyn att såväl sova i som att leka och bada i. Solskyddsdräkten filtrerar bort 98% av solens UV-strålar. Kan tvättas i maskin i 40 grader.

  Vårt Baby sortimentet är uppsytt i ett pecialframtaget material för att vara mjukt, luftigt och behagligt att ha närmast kroppen, samtidigt som det skyddar mot solens skadliga UVA och UVB strålar. Alla våra material är certifierade enl den Australiensiska standarden (ARPANSA/Australian Radiation Institut). Vi använder endast material som är graderade med den högsta solskyddsnivån nämligen UPF 50+, vilket innebär att 98% av solens skadliga strålar filtreras bort.

  Soldräkten är snabbtorkande samt salt- och klorbeständig. Finns i fler fina färgställningar.

  Specifikationer

 • Sunseal
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Sunseal Solskyddsdräkt Mörkgrå/Ljusgrå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Sunseal Solskyddsdräkt Mörkgrå/Ljusgrå

Sunseal Solskyddsdräkt Mörkgrå/Ljusgrå är en smart solskyddsdräkt för baby med UPF 50+.

Luftig och sval solskyddsdräkt med solskyddsfaktor UPF 50+, vilket innebär att 98% av solens strålning filtreras bort. UV-dräkten skyddar lika bra i torrt som vått tillstånd. Tryckknappar i grenen för att underlätta blöjbyte. Maskintvätt 40 grader. Görs i storlek 62-80. Mössa i matchande färger säljs separat.

Läs mer om dräkten längre nedan på sidan.
Sunseal Solskyddsdräkt Mörkgrå/Ljusgrå

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti

Lagerstatus

Webblager

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in