40
Swimpy UV-Tält i gruppen Resa med barn / Sol och bad / Bad- och strandlek hos Bonti (999049013)
 • Produktbeskrivning
 • Swimpy Uv-Tält


  UV-tältet från Swimpy är ett rejält stort strandtält med plats för barn, packning och mycket mer. Kvaliteten är certifierad UPF50+ vilket innebär att man har minst skydd enligt solskyddsfaktor 50.
  UV-tältet levereras med en behändig förvaringsväska. Det finns fyra hållare i kanterna för att kunna fästa tältet i marken. Tältpinnar köps separat. Tältet tar mycket liten plats i packningen när det är ihopfällt!

  Detta tält kan du använda både på stranden eller hemma i trädgården för att undvika att ditt barn sitter oskyddat i solen. Varför inte ta en tupplur i skuggan?
  Storlek: Längd 155 x Bredd 100 x Höjd 75 cm

  Specifikationer

 • Swimpy
 • Swimpy
  Swimpy
  Svenska Swimpy tillverkar UV-kläder för barn i högsta kvalité. Swimpy har ett stort urval av UV-kläder, badblöjor, gummibåtar, UV-tält och mer.
 • Köp ofta tillsammans

Swimpy UV-Tält

UV-tältet från Swimpy är ett rejält stort strandtält med plats för barn, packning och mycket mer. Kvaliteten är certifierad UPF50+ vilket innebär att man har minst skydd enligt solskyddsfaktor 50.
UV-tältet levereras med en behändig förvaringsväska. Det finns fyra hållare i kanterna för att kunna fästa tältet i marken. Tältpinnar köps separat.
Swimpy UV-Tält429 kr / 257 kr

Tillval


Antal: 
429 kr / 257 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 7 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 13 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 5 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in