20
Teddykompaniet Diinglisar Clip/barnvagnshänge Elefant i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (99900995-EL)
 • Produktbeskrivning
 • Teddykompaniet Diinglisar Clip/barnvagnshänge Elefant

  Teddykompaniet Diinglisar Clip/barnvagnshänge Elefant är en söt kompis från Teddykompaniets populära serie Diinglisar som kan dingla i vagnen, bilstolen eller vid sängen.

  Barnvagnshänget är godkänd och CE-märkt enligt EN71. Det innebär att samtliga produkter har: Barnsäkra ögon, testade sömmar och att nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta.

  De är även eld- och flamsäkra, det vill säga de kan alltså inte fatta eld och materialet kan inte flamma upp, inga flamskyddsmedel är tillsatta.

   

  Märkning: CE-märkt
  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Teddykompaniet
 • Teddykompaniet
  Teddykompaniet

  För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Teddykompaniet Diinglisar Clip/barnvagnshänge Elefant

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Teddykompaniet Diinglisar Clip/barnvagnshänge Elefant

Den här söta kompisen från Teddykompaniets populära serie Diinglisar kan dingla i vagnen, bilstolen eller vid sängen.

Barnvagnshänget är godkänd och CE-märkt enligt EN71.

 

Teddykompaniet Diinglisar Clip/barnvagnshänge Elefant99 kr / 79 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.