25
Teddykompaniet Diinglisar Gosedjur Giraff i gruppen Kampanjer / Outlet / Leksaker / Leksaker 0-1 år hos Bonti (999564417)
 • Produktbeskrivning
 • Teddykompaniet Diinglisar Gosedjur Giraff

  Teddykompaniet Diinglisar Gosedjur Giraff är ett mysigt gosedjur från Teddykompaniets populära serie Diinglisar med långa armar och ben som barnet älskar att gosa med.

  Leksaken är godkänd och CE-märkt enligt EN71. Det innebär att samtliga produkter har: Barnsäkra ögon, testade sömmar och att nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta.

  De är även eld- och flamsäkra, det vill säga de kan alltså inte fatta eld och materialet kan inte flamma upp, inga flamskyddsmedel är tillsatta.

   

  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 34 cm
  Prissänkning %: 25 %

  Specifikationer

 • Teddykompaniet
 • Teddykompaniet
  Teddykompaniet

  För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

 • Köp ofta tillsammans

Teddykompaniet Diinglisar Gosedjur Giraff

Ett mysigt gosedjur från Teddykompaniets populära serie Diinglisar med långa armar och ben som barnet älskar att gosa med.

Godkänd och CE märkt enligt EN71.

 

Teddykompaniet Diinglisar Gosedjur Giraff149 kr / 112 kr

Tillval


Antal: 
149 kr / 112 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in