20
Teddykompaniet Diinglisar med filt Kanin i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (20210952)
 • Produktbeskrivning
 • Teddykompaniet Diinglisar med filt Kanin

  Teddykompaniet Diinglisar med filt Kanin är en ny produkt från Teddykompaniets populära babyserie Diinglisar. I en vacker presentförpackning får du en stor Diinglis och en värmande filt i samma fina Diinglis kvalité.

  Diinglisar med filt är helt enkelt den perfekta babypresenten. Båda delarna är tvättbara i maskin 40 grader och godkända och CE-märkta enligt EN71.

   

  Material: Polyester
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: Diinglis 40 cm , Filt 100x75 cm
  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Teddykompaniet
 • Teddykompaniet
  Teddykompaniet

  För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Teddykompaniet Diinglisar med filt Kanin

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Teddykompaniet Diinglisar med filt Kanin

I Teddykompaniets populära babyserie Diinglisar finns nu en ny produkt, Diinglisar med filt. I en vacker presentförpackning får du en stor Diinglis och en värmande filt i samma fina Diinglis kvalité.

Diinglisar med filt är helt enkelt den perfekta babypresenten. Båda delarna är tvättbara i maskin 40 grader och godkända och CE-märkta enligt EN71.

 

Teddykompaniet Diinglisar med filt Kanin319 kr / 255 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.