Teddykompaniet Diinglisar Spegel i gruppen Leksaker / Babyleksaker / Aktivitetsleksaker hos Bonti (2022251)
 • Produktbeskrivning
 • Fin babyspegel med gulliga detaljer

  Teddykompaniet Diinglisar Spegel är en fin babyspegel som har många positiva effekter på babyn: Lugnar och roar barnet när de ser sig själva i spegeln. Babyspegelns fina och taktila detaljer stimulerar barnets finmotorik. Förbättrar bebisens motoriska färdigheter och stärker nack- -och ryggmuskler. Står stadigt och i rätt vinkel för att få bebisen att lyfta upp huvudet. När barnet ligger på magen kan rörelsen hjälpa att få ut oönskad luft och gaser i mage och tarm. Kommer "presentförpackad" med rosetter i silkesband med Teddykompaniet tryckt på bandet. Perfekt dopgåva eller present vid barnets födelse.  Från 3+ månader när barnet börjar lyfta på huvudet.  


  Storlek: 27x17 cm

  Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 27x17 cm

  Specifikationer

 • Teddykompaniet
 • Teddykompaniet
  Teddykompaniet

  För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Teddykompaniet

Teddykompaniet Diinglisar Spegel

En fin babyspegel som har många positiva effekter på babyn: Lugnar och roar barnet när de ser sig själva i spegeln. Står stadigt och i rätt vinkel för att få bebisen att lyfta upp huvudet.  Kommer "presentförpackad" med rosetter i silkesband med Teddykompaniet tryckt på bandet. Perfekt dopgåva eller present vid barnets födelse. Från 3+ månader när barnet börjar lyfta på huvudet. 

CE-märkt och godkänd enligt EN71.

Teddykompaniet Diinglisar Spegel249 kr

Tillval


 
249 kr
Lägg i varukorg

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 4 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 2 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 1 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.