40
Teddykompaniet Dreamies Apa i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 1-2 år hos Bonti (20210944)
 • Produktbeskrivning
 • Teddykompaniet Dreamies Apa

  Teddykompaniet Dreamies Apa är gullig apa från Teddykompaniets supermjuka Dreamies-kollektion. Apans händer och fötter kan fästas med kardborre så att den kan hänga på sitt aplika sätt. Den är dessutom barnsäker, vilket innebär att alla sömmar är testade och dragsäkra, och att materialen är eld- och flamsäkra samt giftfria.


  Material och tvättråd

  Apan är tillverkat i 100% mjuk polyester i hög kvalitet och kan tvättas i maskin i 40 grader.

   

  Material: Polyester
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 35 cm
  Prissänkning %: 40 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Teddykompaniet
 • Teddykompaniet
  Teddykompaniet

  För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Teddykompaniet Dreamies Apa

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Teddykompaniet Dreamies Apa

Den här gullig stora apa kommer från Teddykompaniets supermjuka Dreamies-kollektion. Apan är tillverkat i mjuk polyester i hög kvalitet.

Apans händer och fötter kan fästas med kardborre så att den kan hänga på sitt aplika sätt. Den är dessutom barnsäker, vilket innebär att alla sömmar är testade och dragsäkra, och att materialen är eld- och flamsäkra samt giftfria.

 

Teddykompaniet Dreamies Apa189 kr / 113 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.