50
Tender Leaf Toys Gåcykel Kanin i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 1-2 år hos Bonti (999055698)
 • Produktbeskrivning
 • Kaninkompis med hjul

  Tender Leaf Toys Gåcykel Kanin är en stadig gåcykel med fyra hjul och en formad sits för bästa passform och stabil framfart. Gåcykeln är tillverkad i återvunnet gummiträ och högkvalitativ plywood, och är målad i mjuka, ljusa pasteller. Designad utan pedaler och med stadiga handtag för de yngsta cyklisterna; barnen använder fötterna för att ta sig framåt. Hjulen har gummiringar för att undvika buller.

  Rekommenderas från ca 18 månader, endast för inomhusbruk. 

  Levereras omonterad.

  Egenskaper:

  • Tillverkad i trä
  • Mått cykel 57,5 x 33 x 45 cm
  • Mått ytterkartong 39,5 x 20,5 x 34,5 cm

   

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 57.5x33x45 cm
  Prissänkning %: 50 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 18 mån
 • Tender Leaf Toys
 • Tender Leaf Toys
  Tender Leaf Toys

  Tender Leaf Toys är ett ungt märke med känsla för färg och form. Enkla, rena linjer med och en modern färgskala där träet får en framträdande roll. Produkterna är framtagna med barns utveckling i åtanke. Tender Leaf Toys kreativa team av formgivare, hantverkare och tillverkare har tagit fram en rolig, lekfull och välgjord kollektion med träleksaker. I en bransch där plast är det huvudsakliga materialet vill Tender Leaf Toys göra skillnad med sina klassiska träleksaker i modern tappning. Leksakerna är gjorda i legalt gummiträ - en biprodukt från gummiindustrin. Förr brändes träden när de blev över 25 år, men nu säljs timret till tillverkare som Tender Leaf Toys. För varje träd som avverkas planteras ett nytt.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Tender Leaf Toys Gåcykel Kanin

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Tender Leaf Toys Gåcykel Kanin

Finaste gåcykeln till de yngsta cyklisterna! En härlig kaninkompis i trä med fyra hjul, stadiga handtag och formad sits. 

Rekommenderas från ca 18 månader. Endast för inomhusbruk. 

Tender Leaf Toys Gåcykel Kanin1499 kr / 750 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.