Tender Leaf Toys Glassbil Pingvin i gruppen Leksaker / Leksaksbilar & fordon / Bilar hos Bonti (999055422)
 • Produktbeskrivning
 • Tender Leaf Toys Glassbil Pingvin


  Tender Leaf Toys Glassbil Pingvin är tillverkad i återvunnet gummiträ och målad med vattenbaserade färger. Formgivningen är enkel och rättfram med illustrationer som tilltalar barn. Tre glada glassar pryder glassbilens tak - de kan man plocka upp och servera till sina kunder. Även pingvinföraren går att plocka ut ur bilen och leka med.

  Etiskt tillverkad i Indonesien med hållbarhet och miljö i åtanke.

   

  Material: Trä
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 21,5x10x17,5 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 18 mån

  Specifikationer

 • Tender Leaf Toys
 • Tender Leaf Toys
  Tender Leaf Toys

  Tender Leaf Toys är ett ungt märke med känsla för färg och form. Enkla, rena linjer med och en modern färgskala där träet får en framträdande roll. Produkterna är framtagna med barns utveckling i åtanke. Tender Leaf Toys kreativa team av formgivare, hantverkare och tillverkare har tagit fram en rolig, lekfull och välgjord kollektion med träleksaker. I en bransch där plast är det huvudsakliga materialet vill Tender Leaf Toys göra skillnad med sina klassiska träleksaker i modern tappning. Leksakerna är gjorda i legalt gummiträ - en biprodukt från gummiindustrin. Förr brändes träden när de blev över 25 år, men nu säljs timret till tillverkare som Tender Leaf Toys. För varje träd som avverkas planteras ett nytt.

 • Köp ofta tillsammans

Tender Leaf Toys Glassbil Pingvin

Glassdags! Och vem älskar glass mer än en pingvin? Den fina glassbilen från Tender Leaf Toys är en stor favorit. Fint målad med roliga detaljer i en modern färgsättning. Rolig att leka med och en fin detalj i barnrummet.

 

Tender Leaf Toys Glassbil Pingvin355 kr

Tillval


Antal: 
355 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in