30
Tender Leaf Toys Småfolk i stuga i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 3 år+ hos Bonti (2026455)
 • Produktbeskrivning
 • Fint hus tillverkat i återvunnet gummiträ

  Den lilla stugan har en avtagbar baksida som blir en trädgård med gunga och blommor. Stugan har två våningar och är i naturlig träfärg med söta dekorationer och ett rosa tak. Lite möbler och en spis ingår. Fyra småfolk bor i stugan - vad de heter och vad de gillar att göra får du lista ut.

  Etiskt tillverkat i återvunnet gummiträ och högkvalitativ plywood och målat med giftfria färger.

  Kräver montering.

  Tender Leaf Toys är ett ungt märke med känsla för färg och form. Enkla, rena linjer med och en modern färgskala där träet får en framträdande roll. Leksakerna, som formges i England, passar den skandinaviska marknaden perfekt, där återhållsamhet och lätthet inom formgivning är en del av vår konsthistoria.

  Material: Återvunnet material , Trä
  Mått BxLxH: 42 x 40 x 31 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Tender Leaf Toys
 • Tender Leaf Toys
  Tender Leaf Toys

  Tender Leaf Toys är ett ungt märke med känsla för färg och form. Enkla, rena linjer med och en modern färgskala där träet får en framträdande roll. Produkterna är framtagna med barns utveckling i åtanke. Tender Leaf Toys kreativa team av formgivare, hantverkare och tillverkare har tagit fram en rolig, lekfull och välgjord kollektion med träleksaker. I en bransch där plast är det huvudsakliga materialet vill Tender Leaf Toys göra skillnad med sina klassiska träleksaker i modern tappning. Leksakerna är gjorda i legalt gummiträ - en biprodukt från gummiindustrin. Förr brändes träden när de blev över 25 år, men nu säljs timret till tillverkare som Tender Leaf Toys. För varje träd som avverkas planteras ett nytt.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Tender Leaf Toys Småfolk i stuga

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Tender Leaf Toys Småfolk i stuga

Den lilla stugan har en avtagbar baksida som blir en trädgård med gunga och blommor. Stugan har två våningar och är i naturlig träfärg med söta dekorationer och ett rosa tak. Lite möbler och en spis ingår. Fyra småfolk bor i stugan - vad de heter och vad de gillar att göra får du lista ut.
Tender Leaf Toys Småfolk i stuga1099 kr / 769 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.