30
Tender Leaf Toys Smoothie Mixer i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 3 år+ hos Bonti (2022074)
 • Produktbeskrivning
 • En smoothiemixer till det lilla köket

  Tender Leaf Toys Smoothie Mixer är en rolig leksak som passar perfekt i det lilla köket. Lägg ner din egen favoritblandning av frukter i mixerkannan, tillsätt några isbitar och blanda sedan till din allra bästa smoothie. Vem får smaka?

  Setet innehåller mixer med lock, flera delbara frukter, frysform med isbitar, kniv att skära frukterna med, en sked att röra om med och en take away-mugg med sugrör och lock.

  Mixern och tillbehören är tillverkade av gummiträ. Mixerkannan och muggen har detaljer tillverkade av acetat, som är samma sorts plast som används t ex glasögonbågar. 

  Rekommenderas från 3 år pga smådelar. 

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 22x23x22 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Tender Leaf Toys
 • Tender Leaf Toys
  Tender Leaf Toys

  Tender Leaf Toys är ett ungt märke med känsla för färg och form. Enkla, rena linjer med och en modern färgskala där träet får en framträdande roll. Produkterna är framtagna med barns utveckling i åtanke. Tender Leaf Toys kreativa team av formgivare, hantverkare och tillverkare har tagit fram en rolig, lekfull och välgjord kollektion med träleksaker. I en bransch där plast är det huvudsakliga materialet vill Tender Leaf Toys göra skillnad med sina klassiska träleksaker i modern tappning. Leksakerna är gjorda i legalt gummiträ - en biprodukt från gummiindustrin. Förr brändes träden när de blev över 25 år, men nu säljs timret till tillverkare som Tender Leaf Toys. För varje träd som avverkas planteras ett nytt.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Tender Leaf Toys Smoothie Mixer

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Tender Leaf Toys Smoothie Mixer

Blanda fräsha smoothies till dockorna och nallarna med en alldeles egen mixer! 

Många fina tillbehör som delbara frukter, isbitar och take away-mugg med sugrör medföljer. 

Rekommenderas från 3 år pga smådelar. 

Tender Leaf Toys Smoothie Mixer549 kr / 384 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.