30
Thule Dyna Grey Melange i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnstillbehör hos Bonti (20210734)
 • Produktbeskrivning
 • Thule Dyna Grey Melange

  Thule Dyna Grey Melange är lätt att sätta på och ta av och gör det enklare att hålla vagnens insida ren, och den extra vadderingen gör det mer bekvämt för barnet.

  Kompatibel med Thule Sleek och Thule Spring.
   

  Passar till: Thule Sleek , Thule Spring
  Prissänkning %: 30 %
 • Thule
 • Thule

  I över 75 år har Thule skapat lösningar som underlättar livets äventyr. Thule utvecklar smarta, snygga produkter av hög kvalitet som är miljövettiga, säkra och enkla att använda, så att du kan ta med dig de saker som betyder mest för dig. Deras cykelvagnar och joggingvagnar är otroligt populära hos de aktiva föräldrarna.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Thule Dyna Grey Melange

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Thule Dyna Grey Melange

Lägg till ett foder till sätet på din Thule Sleek eller Thule Spring för ökad komfort och enklare skötsel.

Fodret är lätt att sätta på och ta av och gör det enklare att hålla vagnens insida ren, och den extra vadderingen gör det mer bekvämt för barnet.

Thule Dyna Grey Melange549 kr / 384 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.