Thule Organizer Sport i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Thule / Thule tillbehör hos Bonti (20210684)
 • Produktbeskrivning
 • Thule Organizer Sport

  Thule Organizer Sport gör att din barnvagn från Thule får en ficka med dragkedja och en inbyggd mugghållare. Fickan med dragkedja gör det lätt att komma åt småsaker och den praktiska mugghållaren är perfekt när du vill ha din dryck inom räckhåll.

   

  Passar till: Thule Chariot , Thule Urban Glide
 • Thule
 • Thule

  I över 75 år har Thule skapat lösningar som underlättar livets äventyr. Thule utvecklar smarta, snygga produkter av hög kvalitet som är miljövettiga, säkra och enkla att använda, så att du kan ta med dig de saker som betyder mest för dig. Deras cykelvagnar och joggingvagnar är otroligt populära hos de aktiva föräldrarna.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Thule Organizer Sport

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Thule Organizer Sport

Förse din barnvagn från Thule med en ficka med dragkedja och en inbyggd mugghållare. Fickan med dragkedja gör det lätt att komma åt småsaker och den praktiska mugghållaren är perfekt när du vill ha din dryck inom räckhåll.

 

Thule Organizer Sport649 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.