15
Thule Shine Bassinet Black i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Thule / Thule Shine hos Bonti (2024922)
 • Produktbeskrivning
 • Ombonad och mysig liggdel till Thule Shine

  Thule Shine Bassinet Black är en svart liggdel som passar till Thule Shine. Liggdelen monteras på barnvagnen med ett klick och suffletten från sittvagnen flyttas enkelt till liggdelen. De inbyggda handtagen gör liggdelen lätt att hantera och att bära med sig. 

  Liggdelens foder är mjukt mot din babys hud och på insidan av liggdelen finns praktiska förvaringsfickor för napp eller andra nödvändigheter. Den ventilerande madrassen med tvättbart överdrag ger ytterligare komfort till din baby.

  Liggdelslocket skyddar mot väder och vind, och kan tas bort helt när vädret är mildare. Reflexdetaljen i nederkanten på liggdelen ser till att du och din baby syns ordentligt i mörkret.  

  Passar endast till Thule Shine. 

  Maxvikt sittdel/liggdel: 9 kg
  Mått BxLxH: 38.2x80.5x25 cm
  Prissänkning %: 15 %
  Produkttyp (Barnvagnar): Liggdel
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-6 mån
  Vikt: 3.2 kg
 • Thule
 • Thule

  I över 75 år har Thule skapat lösningar som underlättar livets äventyr. Thule utvecklar smarta, snygga produkter av hög kvalitet som är miljövettiga, säkra och enkla att använda, så att du kan ta med dig de saker som betyder mest för dig. Deras cykelvagnar och joggingvagnar är otroligt populära hos de aktiva föräldrarna.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Thule Shine Bassinet Black

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Thule Shine Bassinet Black

Smidig och bekväm liggdel med praktiska bärhandtag. Den ventilerande madrassen och det mjuka fodret ger din baby en skön och trygg plats att vila på.

Sufflett ingår ej, du använder sittvagnens sufflett även till liggdelen.

Liggdelen passar endast till Thule Shine.

Thule Shine Bassinet Black1499 kr / 1274 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.