Barnsäkerhet – Utanför hemmet

Det finns några enkla sätt att se till att ditt barn (och du) är extra säkra när ni rör er utanför hemmet. Utöver att ha en säker och korrekt installerad bilbarnstol när ni åker bil så finns det några smarta produkter som gör promenaden och andra utflykter till en säkrare upplevelse för hela familjen!

Reflexer

Reflexer är ett enkelt och billigt sätt att se till att du syns på era promenader i mörkret, då de ökar din synlighet med upp till 100 gånger mot om du inte skulle ha reflexer på dig. Här i Sverige blir det ju som bekant mörkt ganska tidigt på dagen under vinterhalvåret, vilket gör reflexer ännu viktigare att utrusta både barnvagn och kläder med. 

I vårt sortiment hittar du traditionella reflexer som du hänger från barnvagnen, dina eller barnets kläder. Vi har även smarta klistermärken som är anpassade för barnvagnar och reflextape som kan användas på barnvagnar såväl som barnets sparkcykel med mera. Blötare dagar kan du göra hela vagnen supersynlig med ett reflexregnskydd! 

Hörselskydd

Små barns hörsel är känslig och ska ni på konsert eller sportevenemang (även om de är utomhus) så är hörselskydd ett enkelt sätt att skydda barnets öron från höga ljud. 

Vi hoppas du känner att du fått lite bra tips om barnsäkerhet utanför hemmet, tveka inte att kontakta vår kundservice eller kom in i någon av våra butiker för att få fler bra råd om hur du barnsäkrar din vardag på bästa sätt! 

Läs gärna också våra andra artiklar om barnsäkerhet i vardagen: Barnsäkerhet – Den första tiden och Barnsäkerhet – När ditt barn börjar krypa och gå

  

<

rekommenderade produkter