Twistshake Tour Mugghållare Black i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Twistshake / Twistshake tillbehör hos Bonti (20210604)
 • Produktbeskrivning
 • Twistshake Tour Mugghållare Black

  Twistshake Tour Mugghållare Black är en stilren och praktisk mugghållare för ditt livsviktiga kaffe och andra drycker. Mugghållaren anpassar sig efter storleken på din mugg/flaska med tänjbara sidor. Den öppnas och stängs i ena sidan för optimal anpassning.

  Du fäster den enkelt genom att hänga den på en rund avsats i sidan på barnvagnen.

   

  Passar till: Twistshake Tour
 • Twistshake
 • Twistshake

  Twistshake är ett svenskt företag som strävar efter att framställa produkter som är lätta och säkra att använda, men som också är visuellt tilltalande.
  Twistshake har vunnit flertalet utmärkelser gällande design och funktion, och i deras breda sortiment hittar du allt från nappflaskor och smarta mattillbehör till barnvagnar!

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Twistshake Tour Mugghållare Black

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Twistshake Tour Mugghållare Black

Unna dig en stilren och praktisk mugghållare för drycker. Mugghållaren anpassar sig efter storleken på din mugg/flaska med tänjbara sidor.

Du fäster den enkelt genom att hänga den på en rund avsats i sidan på barnvagnen.

 

Twistshake Tour Mugghållare Black249 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.