Stokke - Innovativ design som håller över tid

Stokke inledde sin långa historia av design och innovation på Norges västkust redan 1932. 1972 lanserade Stokke sin första produkt för barn, en ikonisk produkt som vi alla kommit att älska för sin funktionalitet, hållbarhet och design; Tripp Trapp®.

Idag är Stokke känt över hela världen för sina premiumprodukter för barn. I årtionden har de kombinerat sin passion för barns utveckling och skandinavisk design, för att skapa unika produkter av hög kvalitet som följer med ditt barn genom livet. 

Fokus för alla produkter är densamma: att stimulera barns utveckling och stärka banden mellan förälder och barn.

Stokke fokuserar på hög kvalitet, hållbara material, funktionalitet och tidlös design, för att skapa produkter som håller över tid.

"From closeness comes connection. From connection comes confidence. With confidence, anything is possible."

Stokke erbjuder en mängd högkvalitativa produkter i kategorierna barnmatstolar, sängar, barnvagnar, badbaljor, reseprodukter och tillbehör. 

Tripp Trapp® – Stolen som växer med barnet

En stol som du kan använda från nyfödd och upp till hela 136 kg, det är svårt att konkurrera med. Med sina smarta tillbehör ger Stokkes Tripp Trapp-stol er familj möjligheten att alltid vara nära. Tripp Trapp passar in i alla hem med sin ikoniska design som finns tillgänglig i regnbågens alla färger. 

Stokke® Sleepi – Sängen som växer med barnet

Ännu en produkt som har blivit en klassiker; med sin rundade form som utmanar den traditionella designen på en barnsäng. Börja med en Stokke Sleepi Mini för din nyfödda och låt sedan sängen växa med tillbehörspaket för att ge en trygg sovmiljö för ditt barn upp till ca 10 års ålder. 

Stokke vid matbordet

Stokke erbjuder, förutom Tripp Trapp®, även de flexibla matstolarna Stokke® Steps och Stokke® Clikk. Alla Stokkes matstolar är designade för att föra ditt barn rakt in i hjärtat av familjen från första stund, för att ditt barn ska kunna utvecklas tillsammans med er kring bordet. Stolarnas smarta design göra att de kan växa med barnet och bidrar till optimal ergonomi och komfort i alla åldrar.

Stokke i vardagslivet

Utöver möbler erbjuder Stokke en mängd smarta och funktionella produkter som underlättar ditt liv som förälder:

Barnvagnen Stokke® Xplory® X med en mängd praktiska tillbehör

Stokke® Flexi Bath® – den smarta badbaljan som enkelt fälls ihop för kompakt förvaring

Jetkids™ by Stokke® – En resväska som gör resan med barn lekande lätt (och bekväm för de små)

Se alla produkter från Stokke HÄR

Om du vill veta mer om Stokkes produkter eller något annat i vårt sortiment, hör av dig till vår kunniga kundservice eller besök någon av våra butiker så hjälper vi dig!

 

<

rekommenderade produkter