Vilac Dubbelmaracas Mint/Orange i gruppen Leksaker / Träleksaker hos Bonti (2025166)
 • Produktbeskrivning
 • En dubbelmaracas med ett mjukt och härligt rassel!

  Vilac Dubbelmaracas Mint/Orange är en härlig maracas i trämaterial! Med denna dubbelmaracas kan ditt barn skapa ljuvliga melodier! Maracasen har ett mjukt ljud och är lätt att greppa. Musikleksaker är både utvecklande och stimulerande för ditt barn. 

  Rekommenderas från +1 år. 

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 12x5.5x5.5 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 12 mån
 • Vilac
 • Vilac
  Vilac Den legendariska franska leksakstillverkaren Vilac har funnits sedan 1911. De är kända för sin klassiska formgivning i högkvalitativa material och sitt proffsiga hantverk. Höglackerade leksaker i trä som är lika snygga på hyllan som de är roliga i lekrummet. En stor del av tillverkningen sker fortfarande i Jurabergen i Frankrike. Vilacs eget designteam överraskar ständigt med nya, fina produkter, men de låser sig inte utan samarbetar med flera konstnärer och formgivare världen över.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Vilac Dubbelmaracas Mint/Orange

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Vilac Dubbelmaracas Mint/Orange

En härlig maracas i trämaterial från Vilac! Med denna dubbelmaracas kan ditt barn skapa ljuvliga melodier! Maracasen har ett mjukt ljud och är lätt att greppa. Musikleksaker är både utvecklande och stimulerande för ditt barn. 

Rekommenderas från +1 år. 

Vilac Dubbelmaracas Mint/Orange189 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.