Vilac Gitarr Vit i gruppen Presenttips / Presenttips 3 år hos Bonti (2026451)
 • Produktbeskrivning
 • Fin gitarr i trä med klassisk design

  En fin gitarr i klassisk design. Vit med en svart kontur längst med kanten. Tillverkad i trä och metall med plaststrängar.

  Gitarren går att spela på, men är främst en leksak.

  OBS! Under frakt kan skruvarna på stämhuvudena ha släppt lite, så skruva alltid åt dem med en skruvmejsel innan du stämmer gitarren — annars kan strängarna lossna.

  18 x 52 x 6 cm

  +3 år pga små delar

  Den legendariska franska leksakstillverkaren VILAC har funnits sedan 1911. De är kända för sin klassiska formgivning i högkvalitativa material och sitt proffsiga hantverk. Färgglada leksaker i trä och plåt som är lika snygga på hyllan som de är roliga i lekrummet.

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 18 x 52 x 6 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Vilac
 • Vilac
  Vilac Den legendariska franska leksakstillverkaren Vilac har funnits sedan 1911. De är kända för sin klassiska formgivning i högkvalitativa material och sitt proffsiga hantverk. Höglackerade leksaker i trä som är lika snygga på hyllan som de är roliga i lekrummet. En stor del av tillverkningen sker fortfarande i Jurabergen i Frankrike. Vilacs eget designteam överraskar ständigt med nya, fina produkter, men de låser sig inte utan samarbetar med flera konstnärer och formgivare världen över.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Vilac Gitarr Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Vilac Gitarr Vit

En fin gitarr i klassisk design. Vit med en svart kontur längst med kanten. Tillverkad i trä och metall med plaststrängar.

Gitarren går att spela på, men är främst en leksak.

Vilac Gitarr Vit399 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

20
Vilac Gåbil Vintage GrönBild saknas
Lägg i varukorg
1349 kr 1079 kr

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.