Vilac Piano Vit i gruppen Leksaker / Leksaker 3 år hos Bonti (2023806)
 • Produktbeskrivning
 • Fint leksakspiano från franska Vilac!

  Vilac Piano Vit är ett fint leksakspiano från franska Vilac! Leksakspianot går att spela på och notblad ingår. Pianot är tillverkat i ett trämaterial, har 18 tangenter och en fin vit högglansfärg.

  Rekommenderas från +3 år. 

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 33x33x26 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från +3 år
 • Vilac
 • Vilac
  Vilac Den legendariska franska leksakstillverkaren Vilac har funnits sedan 1911. De är kända för sin klassiska formgivning i högkvalitativa material och sitt proffsiga hantverk. Höglackerade leksaker i trä som är lika snygga på hyllan som de är roliga i lekrummet. En stor del av tillverkningen sker fortfarande i Jurabergen i Frankrike. Vilacs eget designteam överraskar ständigt med nya, fina produkter, men de låser sig inte utan samarbetar med flera konstnärer och formgivare världen över.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Vilac Piano Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Vilac Piano Vit

Fint leksakspiano från franska Vilac! Leksakspianot går att spela på och notblad ingår. Pianot är tillverkat i ett trämaterial, har 18 tangenter och en fin vit högglansfärg.

Rekommenderas från +3 år. 

Vilac Piano Vit809 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.