Vilac Servis Vårkänsla med musik Suzy Altman i gruppen Leksaker / Lilla hemmet & rollekar / Det lilla köket hos Bonti (999056618)
 • Produktbeskrivning
 • Vacker servis som spelar en fin melodi!

  Vilac Servis Vårkänsla med musik Suzy Altman är en vacker servis i plåt. Med denna fina servis kan ditt barn ha magiska och härliga tebjudningar! När låtsatskaffe/te hälls upp spelar kannan upp en fin liten melodi och slutar spela när det är färdig serverat! Musiken går att skruva upp och ned på undersidan av kannan. Förutom tekannan ingår det fyra koppar, fyra fat, fyra tallrikar, en bricka och en söt väska.

  Plåtservisen är designad av Suzy Ultman, en amerikansk designer. Rekommenderas från +3 år. 

  Material: Metall
  Mått BxLxH: 26x18x9.5 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Vilac
 • Vilac
  Vilac Den legendariska franska leksakstillverkaren Vilac har funnits sedan 1911. De är kända för sin klassiska formgivning i högkvalitativa material och sitt proffsiga hantverk. Höglackerade leksaker i trä som är lika snygga på hyllan som de är roliga i lekrummet. En stor del av tillverkningen sker fortfarande i Jurabergen i Frankrike. Vilacs eget designteam överraskar ständigt med nya, fina produkter, men de låser sig inte utan samarbetar med flera konstnärer och formgivare världen över.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Vilac Servis Vårkänsla med musik Suzy Altman

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Vilac Servis Vårkänsla med musik Suzy Altman

En vacker servis i plåt från Vilac! Med denna fina servis kan ditt barn ha magiska och härliga tebjudningar! När låtsatskaffe/te hälls upp spelar kannan upp en fin liten melodi och slutar spela när det är färdig serverat. 

Plåtservisen rekommenderas från +3 år. 

Vilac Servis Vårkänsla med musik Suzy Altman439 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.