15
WaterWipes Våtservetter Biodegradable i gruppen Babytillbehör / Sköta / Våtservetter och fodral hos Bonti (999055683)
 • Produktbeskrivning
 • WaterWipes Våtservetter

  WaterWipes Våtservetter är världens renaste våtservetter, tillverkade med endast två ingredienser, 99.9 % vatten och en droppe fruktextrakt. Det gör dem till det bästa alternativet för att undvika att din baby får hudutslag, som kan bli både allvarliga och komplicerade. 

  Det effektivaste sättet för att undvika blöjutslag är att försäkra sig om att barnets blöjor byts ofta. En bebis hud är känslig och lättirriterad och därför är det viktigt med regelbundna blöjbyten. Dessutom är det viktigt att använda naturliga produkter. Naturliga och rena produkter lämpar sig bättre för barnets känsliga hud och minskar risken för irritation och utslag.

  Förpackningen innehåller 60 våtservetter.

  Hur skiljer sig WaterWipes från andra våtservetter?

  Kliniska studier som övervakats av dermatologer visar att WaterWipes är bra för huden, är icke-irriterande och icke-allergiframkallande. WaterWipes erbjuder en säker tvätt för den känsligaste bebishuden och är så milda att de till och med kan användas till för tidigt födda. Dessutom är de tillverkade av växtbaserade fibrer och därmed helt nedbrytningsbara.

  De har utformats för att bli lika milda och naturliga som bomullsvadd och vatten. WaterWipes innehåller så lite ingredienser som möjligt och tillverkas enligt en unik och patenterad teknik i renrumsförhållanden, vilket gör det möjligt att producera en skonsam och effektiv våtservett utan några extra och onödiga ingredienser.


  WaterWipes är de enda våtservetter som prisats utav flera organisationer:

  • Skin Health Alliance
  • Allergy UK
  • The National Eksem Association of America (NEA)
  • Guldvinnare av Mother Baby & Child Awards under 2018 - Årets våtservett
  • The Eczema Association of Australasia (EAA)
  • Registrerade hos Vegan Society

   

  Specifikationer

 • WaterWipes
 • WaterWipes
  WaterWipes

  WaterWipes är ett globalt irländskt varumärke och världens renaste våtservetter, tillverkade med endast två ingredienser, 99,9 % vatten och en droppe fruktextrakt. WaterWipes skapades av en upprörd pappa i jakt på en bättre våtservett då han upptäckt blöjutslag och känslig hud hos sin nyfödda bebis.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: WaterWipes

WaterWipes Våtservetter Biodegradable

WaterWipes är världens renaste våtservetter, tillverkade med endast två ingredienser, 99,9 % vatten och en droppe fruktextrakt. Dessutom är de tillverkade av växtbaserade fibrer och därmed helt nedbrytningsbara.

WaterWipes är bra för huden, är icke-irriterande och icke-allergiframkallande. WaterWipes erbjuder en säker tvätt för den känsligaste bebishuden och är så milda att de till och med kan användas till för tidigt födda.

Förpackningen innehåller 60 våtservetter. 

WaterWipes Våtservetter Biodegradable39 kr / 33 kr

Tillval


 
39 kr / 33 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 39 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 40 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 4 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 59 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.