Xtrem Bots Astronauten Charlie i gruppen Leksaker / Interaktiva leksaker hos Bonti (2026612)
 • Produktbeskrivning
 • Rymdäventyr med astronautroboten Charlie! 

  Xtrem Bots Astronauten Charlie är en astronautrobot som heter Charlie. Med Charlie kan ditt barn ge sig ut på rymdäventyr! Du ansluter Xtrem Bots Astronauten Charlie via appen och Bluetooth på din telefon. Med appen kan Charlie styras på två sätt, programmera honom i programmeringsmodulen eller dirigera honom med fjärrkontrollsystemet. Det går även att styra Charlie via smart control och gyroskopstyrning. 

  Charlie har 200 åtgärder och över 20 funktioner. Roboten Charlie har också "Spacepedia"(ett rymdlexikon) där alla rymdens och universums hemligheter finns att upptäcka! Det går även att testa sin kunskap om rymden med en video och 300 frågor i ett rymdquizz. 

  Rekommenderas från 6 år. Behövs 3 x AA 1,5V batterier(ingår ej). 

  Mått BxLxH: 29 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 6 år
 • Övriga leverantörer
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Xtrem Bots Astronauten Charlie

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Xtrem Bots Astronauten Charlie

Med astronautroboten Charlie kan ditt barn ge sig ut på rymdäventyr! Du ansluter Xtrem Bots Astronauten Charlie via appen och Bluetooth på din telefon. Charlie har 200 åtgärder och över 20 funktioner.

Roboten Charlie har också "Spacepedia"(ett rymdlexikon) där alla rymdens och universums hemligheter finns att upptäcka! Det går även att testa sin kunskap om rymden med en video och 300 frågor i ett rymdquizz. 

Rekommenderas från 6 år.

Xtrem Bots Astronauten Charlie799 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.