4Moms MamaRoo Babysitter Silver i gruppen Babytillbehör / Babysitters och babygungor hos Bonti (99901937)
 • Produktbeskrivning
 • 4Moms MamaRoo Babysitter Silver

  4Moms MamaRoo Babysitter Silver är en lyxig och otroligt praktisk babygunga som har har lugnande melodier och med rörelser som påminner om hur du som förälder rör dig när du lugnar ditt barn. 4moms mamaRoo 4.0 användas från nyfödd upp till 9 kg eller när barnet kan sitta själv. Sitsen är skålad. För att få ett planare läge finns spädbarnsinlägg att köpa separat.

  Lekbåge med färgglada bollar placerade så att bebisen kan se och utforska. En spegel, en skallra samt en leksak som prasslar. Tyget är mjukt och behagligt, allt för att er bebis ska njuta av en mysig stund i sin babysitter.


  Fem olika rörelsemönster: Bilfärd, känguru, gunga, vagga och våg

  Babysittern har 5 olika rörelsemönster, går att styra med smartphone och sitsen går att justera i valfritt läge för maximal komfort. Välj mellan 4 inbyggda ljud för att lugna eller använd mp3-anslutningen för att spela valfri melodi. Klädseln är avtagbar och går att tvätta i maskin på 30 grader.
   


  Egenskaper:

  • Nyfödd upp till 9 kg
  • Lekbåge med leksaker ingår
  • 5 olika rörelsemönster
  • 4 olika inbyggda ljud
  • Avtagbar klädsel tvättbar 30 grader maskin

   

  Mått BxLxH: 50.8x63x68.6 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
  Vikt: 8.6 kg
  Tillverkningsland: Kina

  Specifikationer

 • 4Moms
 • 4Moms
  4Moms

  4moms är ett innovativt amerikanskt företag som brinner för att ständigt skapa bättre babyprodukter än vad som finns på marknaden idag. Deras babysitter, som imiterar förälderns naturliga rörelsemönster, används på sjukhus över hela USA.

 • Köp ofta tillsammans

4Moms MamaRoo Babysitter Silver

MamaRoo är babysittern som imiterar förälderns naturliga rörelsemönster. Ibland behöver man få händerna fria, då är en babysitter ett fantastiskt hjälpmedel för att avlasta.

Lekbåge med färgglada bollar placerade så att bebisen kan se och utforska. En spegel, en skallra samt en leksak som prasslar. Tyget är mjukt och behagligt, allt för att er bebis ska njuta av en mysig stund i sin babysitter.

 

Finns även i följande varianter

4Moms MamaRoo Babysitter Svart
3295 kr
4Moms MamaRoo Babysitter Silver3295 kr

Tillval


Antal: 
3295 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in