BABYBJÖRN Leksak Babysitter Busiga Ögon Pastell i gruppen Babytillbehör / Babysitters och babygungor hos Bonti (2022561)
 • Produktbeskrivning
 • En rolig leksak till babysittern

  BABYBJÖRN Leksak Babysitter Busiga Ögon Pastell uppmuntrar till lek. De snurrande figurerna väcker ditt barns nyfikenhet och lockar kanske fram det första leendet. Genom leken lär barnet också känna sin kropp och utvecklar sina motoriska färdigheter.

  LÄTT ATT SÄTTA FAST Leksaken passar alla Babybjörns babysittrar och fästs på ett sätt som gör det svårt för barnet att ta loss den på egen hand.


  Testade och säkra material

  Alla plastprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

  Tillverkad av trä, stål och plast.


  Egenskaper:

  • Stimulerar barns utveckling genom lek
  • Säkra och testade material
  • Passar alla babysittrar från BABYBJÖRN
  • BPA-fri plast

  Material: Plast , Stål , Trä

  Specifikationer

 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: BABYBJÖRN

BABYBJÖRN Leksak Babysitter Busiga Ögon Pastell

En leksak för små barn med stor leklust! Den väcker ditt barns nyfikenhet och stimulerar leklusten. Snurrande figurer i glada färger gör stunden i babysittern roligare. Figuren i mitten med de busiga ögonen fångar ditt barns uppmärksamhet och stimulerar utvecklingen på ett lekfullt sätt.

Leksaken fästs på bygeln med tryckknappar och är lika lätt att sätta fast som att ta loss och tvätta. Bygeln passar alla BABYBJÖRNs babysittrar och fästs på ett sätt som gör det svårare för barnet att ta loss den på egen hand.

Finns även i följande varianter

BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Mjuka vänner
590 kr
BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Flygande Vänner
460 kr
BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Busiga Ögon
520 kr
BABYBJÖRN Leksak Babysitter Busiga Ögon Black & White
520 kr
BABYBJÖRN Leksak Babysitter Busiga Ögon Pastell520 kr

Tillval


 
520 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 8 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 4 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 5 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.