AddBaby Barnvagnskrokar i gruppen Barnvagnar / Barnvagnstillbehör / Övriga tillbehör hos Bonti (4229)
 • Produktbeskrivning
 • AddBaby Barnvagnskrokar

  AddBaby Barnvagnskrokar är ett par lätta karbinkrokar av aluminium som fästs med kardborre på din vagn. Krokarna möjliggör enkel och snabb fastsättning av saker du behöver ha lättåtkomligt på din vagn.

  Obs! Kontrollera alltid i din vagns instruktionsbok var du kan sätta fast krokar och hur mycket du kan belasta dem med för att undvika att vagnen blir instabil.

   

  Material: Aluminium
  Passar till: Universaltillbehör

  Specifikationer

 • AddBaby
 • AddBaby
  AddBaby

  AddBaby startades i Sverige 2007 av entreprenörerna och småbarnsföräldrarna Gustav Hagberg och Johan Bergström. Den första produkten "Bananskalet", som togs fram för att förhindra att bananen blir mosad i väskan blev en snabb försäljningssuccé och lade grunden till AddBabys nuvarande sortiment som idag innehåller många eftertraktade produkter.

 • Köp ofta tillsammans

AddBaby Barnvagnskrokar

Lätta karbinkrokar av aluminium som möjliggör enkel och snabb fastsättning av saker du behöver ha lättåtkomligt på din vagn. Fästs med kardborre. En kundförpackning innehåller ett par krokar.

Observera! Kontrollera alltid i din vagns instruktionsbok var du kan sätta fast krokar och hur mycket du kan belasta dem med för att undvika att vagnen blir instabil.

 

AddBaby Barnvagnskrokar169 kr

Tillval


Antal: 
169 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 33 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 2 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 33 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in