Alex & Phil Gröt Hallon och röda vinbär i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Klämmisar hos Bonti (999051886)
 • Produktbeskrivning
 • Alex & Phil Gröt Hallon och röda vinbär


  Alex & Phil Gröt Hallon och röda vinbär är en underbar gröt med mild smak av hallon och päron, toppad med syrliga röda vinbär. Som alla våra grötar gjord på glutenfritt havremjöl och med en skvätt rapsolja för de essentiella fetternas skull. En frisk och god gröt att servera precis som den är.

  Ingredienser: Päron* 58%, hallon* 22%, glutenfritt havremjöl* 9%, röda vinbär* 7%, rapsolja* 4%. *KRAV-ekologiska ingredienser. KRAV-märkningen är certifierad av SMAK.

  Näringsdeklaration/100 g: Energivärde 483 kJ/115 kcal, fett 4,9 g (varav mättat fett 0,5 g, enkelomättat fett 2,5 g, fleromättat fett 1,2 g), kolhydrater 14 g, varav sockerarter 7,4 g (endast naturligt förekommande), protein 1,6 g, salt <0,01 g (endast naturligt förekommande).

  Gröten innehåller essentiella fetter (dvs Omega-3 och Omega-6 fettsyror) från rapsolja, som är bra för ditt barns tillväxt och utveckling. Gynnsam effekt uppnås vid dagligt intag av 2 g alfa-linolensyra (ALA) och 10 g linolsyra (LA). Gröten innehåller 0,4 g ALA och 1,1 g LA.

  Ä-märkt. En märkning skapad av konsumentföreningen Äkta vara i syfte att hjälpa konsumenter hitta genuina och oförfalskade livsmedel.

  Mjölk- och glutenfri. Vegan-vänlig.

  Rekommenderas från 6 månader. 5x100 g. Jämförelsepris 180 kr/kg.

  För varje 5-pack du köper går 2,50 kr till SOS Barnbyars arbete för barn i nöd.

  Öppnad förpackning förvaras i kylskåp upp till 24 timmar. OBS! Korken kan fastna i halsen. Kontrollera att förpackningen är oskadad innan du serverar.

  Specifikationer

 • Alex&Phil
 • Alex&Phil
  Alex&Phil

  Alex&Phil är ett svenskt familjeföretag som gör god och naturligt näringsrik ekologisk mat utan tillsatser. Hela företagets verksamhet är klimatkompenserad.

 • Köp ofta tillsammans

Alex & Phil Gröt Hallon och röda vinbär

Alex & Phil Gröt Hallon och röda vinbär är en underbar gröt med mild smak av hallon och päron, toppad med syrliga röda vinbär. Som alla våra grötar gjord på glutenfritt havremjöl och med en skvätt rapsolja för de essentiella fetternas skull. En frisk och god gröt att servera precis som den är.
Ingredienser: Päron* 58%, hallon* 22%, glutenfritt havremjöl* 9%, röda vinbär* 7%, rapsolja* 4%. *KRAV-ekologiska ingredienser. KRAV-märkningen är certifierad av SMAK. Läs mer längre ner på sidan.
Alex & Phil Gröt Hallon och röda vinbär29 kr

Tillval


Antal: 
29 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 24 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 1 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in