• Produktbeskrivning
 • Avent Ultra Soft Snuggle Giraff


  Nu behöver du inte längre leta efter nappar!


  Avent Ultra Soft Snuggle Giraff är ett gulligt mjukisdjur med en ultra soft-napp (0-6 månader) . Nappen tas enkelt av för smidig rengöring. Nappen är ortodontisk och BPA-fri. Nappen är tillverkad i mjuk silikon så den är snäll mot barnets känsliga hud och utformad för att förhindra hudmärken. Vår supermjuka flexibla sköld följer kindernas konturer på för att skydda barnets känsliga hud. Den lämnar färre märken och ger mindre hudirritation så att barn får en behagligare lugnande upplevelse.

  Mjukisdjuret gör nappen lätt att hitta. Barn får extra tröst med varje mysstund med sina mjukisdjur. De är tillverkade av mjukt material och deras lätta tassar håller nappar på plats. Mjukisdjuret är kompatibelt med alla Philips Avent-nappar. Så du kan mixa och matcha och skapa den produkt som är rätt för ditt barn.

  Gosedjuren kan maskintvättas och napparna kan rengöras i diskmaskinen, en sterilisator eller i kokande vatten. Och du kan känna dig lugn eftersom du vet att den alltid är ren och säker för ditt barn.

  Välj din favorit eller samla alla söta figurer!


  Åldersrekommendation: 0-6 mån

  Specifikationer

 • Philips Avent
 • Philips Avent
  Philips Avent Philips Avent har över 30 års erfarenhet av att tillverka produkter som gör livet för barnfamiljen enklare. Philips Avent erbjuder ett stort utbud av nappar, flaskor och tillbehör samt produkter för amning och matning. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Avent Ultra Soft Snuggle Giraff

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Avent Ultra Soft Snuggle Giraff

Nu behöver du inte längre leta efter nappar!

Avent Ultra Soft Snuggle Giraff är ett gulligt mjukisdjur med en ultra soft-napp (0-6 månader) . Nappen tas enkelt av för smidig rengöring. Nappen är ortodontisk och BPA-fri. Nappen är tillverkad i mjuk silikon så den är snäll mot barnets känsliga hud och utformad för att förhindra hudmärken. Gosedjuren kan maskintvättas och napparna kan rengöras i diskmaskinen, en sterilisator eller i kokande vatten.

Mjukisdjuret är kompatibelt med alla Philips Avent-nappar. Så du kan mixa och matcha och skapa den produkt som är rätt för ditt barn.
Avent Ultra Soft Snuggle Giraff249 kr

Tillval


Antal: 
249 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  3-5 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in