Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey + Leksak Paketpris i gruppen Babytillbehör / Paketpriser hos Bonti (BBPAK7)
 • Produktbeskrivning
 • Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey + Leksak Paketpris

  Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey + Leksak Paketpris är ett paket med en Babysitter Bliss Cotton i valfri färg och en Leksak till Babysitter Busiga Ögon.


  Babysitter Bliss 3D Jersey

  Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey är en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt.

  Du behöver inga batterier, utan babysittern går på ren och skär lekglädje! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. Babysitter Bliss passar redan från nyfödd och upp till 2 år.

  Grå bottenplatta och stomme ger ett mjukt intryck. Den supermjuka tygsitsen i 3D jersey i fina färger blir en snygg detalj i ditt hem. Babysittern kan enkelt fällas ihop och tar då mycket liten plats. Det går även att ställa in tre olika höjdlägen för lek eller vila.

  Babysittern sätts i mjuk gungning av dig eller ditt barns rörelser. Inga batterier behövs. Gungningen hjälper barnet att träna och utveckla sin balans och motorik.

  Babysittern kan användas redan från nyfödd (minst 3,5 kg) och upp till 2 år. När ditt barn lärt sig sitta själv är det bara att vända på tyget och använda babysittern som en skön barnfåtölj.

  Babysittern ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar barnets vikt jämnt, vilket är särskilt viktigt för spädbarn. Ditt barn kan leka och vila i babysittern bredvid dig medan du hinner ta en dusch eller en kopp kaffe.

  Tyget går lätt att ta av och tvätta i maskin när det behövs (40 °C).


  BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Mjuka vänner

  BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Mjuka vänner är en söt och rolig leksak med bjällra som din lilla kommer att älska! Din bebis kan nyfiket titta på de gulliga figurerna som rör sig när babysittern gungar.

  Leksaken är tillverkad i mjuk bomull och 3D-jersey – vårt allra mjukaste tyg som är extra skönt mot bebisens hud. Genom leken lär barnet också känna sin kropp och utvecklar sina motoriska färdigheter.

  Lekbågen är enkel för en vuxen att sätta fast och ta loss, och passar både Babysitter Balance Soft och Babysitter Bliss.

   

  Material: Bomull , Polyester
  Märkning: OEKO-TEX
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-2 år

  Specifikationer

 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: BABYBJÖRN

Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey + Leksak Paketpris

Babysitter Bliss är en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt.

Du behöver inga batterier, utan babysittern går på ren och skär lekglädje! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. Babysitter Bliss passar redan från nyfödd och upp till 2 år.

I detta paket väljer du färg på din babysitter och får även Babybjörns söta och roliga leksak Mjuka Vänner med bjällra och gulliga figurer som rör sig när babysittern gungar.

 

Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey + Leksak Paketpris2931 kr

Babysitter Bliss 3D Jersey

BABYBJÖRN Babysitter Bliss 3D Jersey Svartgrå
BABYBJÖRN Babysitter Bliss 3D Jersey Svartgrå
info
BABYBJÖRN Babysitter Bliss 3D Jersey Ljusgrå
BABYBJÖRN Babysitter Bliss 3D Jersey Ljusgrå
info
BABYBJÖRN Babysitter Bliss 3D Jersey Duvblå
BABYBJÖRN Babysitter Bliss 3D Jersey Duvblå
info

Babybjörn Leksak

BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Mjuka vänner
BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Mjuka vänner
info

Tillval


space
Babysitter Bliss 3D Jersey:

space
Babybjörn Leksak:

space
Antal:

2931 kr
Lägg i varukorg

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.