• Produktbeskrivning
 • Babybjörn Babysitter Bliss Cotton + Leksak Paketpris

  Babybjörn Babysitter Bliss Cotton + Leksak Paketpris är ett paket med en Babysitter Bliss Cotton i valfri färg och en Leksak till Babysitter Busiga Ögon.


  Babysitter Bliss Cotton

  Babybjörn Babysitter Bliss Cotton är en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt.

  Du behöver inga batterier, utan babysittern går på ren och skär lekglädje! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. Babysitter Bliss passar redan från nyfödd och upp till 2 år.

  Grå bottenplatta och stomme ger ett mjukt intryck. Den kviltade, enfärgade tygsitsen skapar en lyxig känsla och blir en snygg detalj i ditt hem. Babysittern kan enkelt fällas ihop och tar då mycket liten plats. Det går även att ställa in tre olika höjdlägen för lek eller vila.

  Babysittern sätts i mjuk gungning av dig eller ditt barns rörelser. Inga batterier behövs. Gungningen hjälper barnet att träna och utveckla sin balans och motorik.

  Babysittern kan användas redan från nyfödd (minst 3,5 kg) och upp till 2 år. När ditt barn lärt sig sitta själv är det bara att vända på tyget och använda babysittern som en skön barnfåtölj.

  Babysittern ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar barnets vikt jämnt, vilket är särskilt viktigt för spädbarn. Ditt barn kan leka och vila i babysittern bredvid dig medan du hinner ta en dusch eller en kopp kaffe.

  Tyget går lätt att ta av och tvätta i maskin när det behövs (40 °C).


  Leksak till Babysitter Busiga Ögon

  En leksak för små barn med stor leklust! Den väcker ditt barns nyfikenhet och stimulerar leklusten. Snurrande figurer i glada färger gör stunden i babysittern roligare. Figuren i mitten med de busiga ögonen fångar ditt barns uppmärksamhet och stimulerar utvecklingen på ett lekfullt sätt.

  Leksaken fästs på bygeln med tryckknappar och är lika lätt att sätta fast som att ta loss och tvätta. Bygeln passar alla BABYBJÖRNs babysittrar och fästs på ett sätt som gör det svårare för barnet att ta loss den på egen hand.

   

  Material: Bomull
  Märkning: OEKO-TEX
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-2 år

  Specifikationer

 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Babybjörn Babysitter Bliss Cotton + Leksak Paketpris

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Babybjörn Babysitter Bliss Cotton + Leksak Paketpris

Babysitter Bliss är en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt.

Du behöver inga batterier, utan babysittern går på ren och skär lekglädje! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. Babysitter Bliss passar redan från nyfödd och upp till 2 år.

I detta paket väljer du färg på din babysitter och får även Babybjörns fina leksak som väcker ditt barns nyfikenhet och stimulerar leklusten. Snurrande figurer i glada färger gör stunden i babysittern roligare. Leksaken fästs på bygeln med tryckknappar och är lika lätt att sätta fast som att ta loss och tvätta.

 

Babybjörn Babysitter Bliss Cotton + Leksak Paketpris2246 kr

Babysitter Bliss Cotton

BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Sand Grey
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Sand Grey
info
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Old Rose
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Old Rose
info
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Anthracite
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Anthracite
info
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Black
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Black
info
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Midnight Blue
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Cotton Midnight Blue
info

Babybjörn Leksak

BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Busiga Ögon
BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Busiga Ögon
info

Tillval


space
Babysitter Bliss Cotton:

space
Babybjörn Leksak:

space
Antal:

2246 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in