• Produktbeskrivning
 • BABYBJÖRN Babysitter Bliss Mesh Anthracite


  BABYBJÖRN Babysitter Bliss Mesh Anthracite ger ditt barn en mysig plats för både vila och lek! Den ergonomiskt utformade sitsen ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Babysittern kan ställas i tre olika höjdlägen. Vill du ta babysittern med dig så går den lätt att fälla ihop. Tyget går enkelt att ta av, och kan tvättas i maskin. Den mjuka, naturliga gungningen styrs av dig eller barnets egna rörelser. Det behövs inga batterier eller elsladdar och den gör inga störande ljud. Passar redan från nyfödd och kan användas upp till 2 år.

  Babysitter Bliss är vår klassiska babysitter i ny design! Grå bottenplatta och stomme ger ett mjukare intryck, och den kviltade enfägade tygsitsen ger en lyxig känsla och blir en snygg detalj i ditt hem. Med babysittern kan ditt barn vila eller leka tryggt samtidigt som du som förälder hinner ta en dusch eller laga mat.

  • 3 höjdlägen. Tre olika höjdlägen för lek, vila och sömn.

  • Hopfällbar. Babysittern kan enkelt fällas ihop och tar då mycket liten plats.

  • Naturlig gungning. Babysittern sätts i gungning av dig eller ditt barns rörelser. Inga batterier behövs.

  • Lång användningstid. När ditt barn lärt sig sitta själv kan du vända på tyget och använda babysittern som en skön barnfåtölj.

  • Ergonomisk utformning. Babysittern ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar ditt barns vikt jämnt, vilket är särskilt viktigt för spädbarn som inte har fullt utvecklad muskulatur.

  • 2 olika material. Tygsitsen finns både i mjuk och skön kviltad bomull samt i luftig mesh. Båda materialen är fria från hälsofarliga ämnen och godkända enligt Oeko-Tex Standard 100, klass 1 för barnprodukter.


  ÅLDER OCH VIKT

  Från nyfödd till cirka 2 år. (Min. 3,5 kg, Max 13 kg)

  Till nyfödd: När produkten används som babysitter är maxvikt 9 kg.
  Högsta läge upp till 9 kg. Mellanläge upp till 9 kg. Lägsta läge upp till 7 kg.

  När ditt barn kan sitta själv: När produkten används som barnfåtölj är maxvikt 13 kg.
  Högsta läge upp till 13 kg. Mellanläge upp till 10 kg. Lägsta läge upp till 7 kg.

  Det är inte farligt att överskrida rekommenderad maxvikt för ett läge, men gungfunktionen försämras.

  MATERIAL

  Mjuk och luftig mesh ? ett nättyg som andas och torkar snabbt efter tvätt. 100% polyester.

  Babysittern är fri från hälsofarliga ämnen och godkänd enligt Oeko-Tex Standard 100, klass I för barnprodukter.

  SKÖTSEL


  Maskintvätt 40_ °C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte.

  https://youtu.be/yC00vQcSr0U

  https://youtu.be/8E-Vu8R0G4o

  Material: Polyester
  Märkning: OEKO-TEX
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-2 år

  Specifikationer

 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BABYBJÖRN Babysitter Bliss Mesh Anthracite

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BABYBJÖRN Babysitter Bliss Mesh Anthracite

BABYBJÖRN Babysitter Bliss ger ditt barn en mysig plats för både vila och lek! Den ergonomiskt utformade sitsen ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Babysittern kan ställas i tre olika höjdlägen. Vill du ta babysittern med dig så går den lätt att fälla ihop. Tyget går enkelt att ta av, och kan tvättas i maskin. Den mjuka, naturliga gungningen styrs av dig eller barnets egna rörelser. Det behövs inga batterier eller elsladdar och den gör inga störande ljud. Passar redan från nyfödd och kan användas upp till 2 år.

Mer info och videoklipp längre ner på sidan.
BABYBJÖRN Babysitter Bliss Mesh Anthracite1695 kr

Tillval


Antal: 
1695 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  3
 • Täby Centrum
  1
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in