BABYBJÖRN Babysitter Bliss Tygklädsel Antracitgrå Mesh i gruppen Babytillbehör / Babysitters och babygungor hos Bonti (999053322)
 • Produktbeskrivning
 • BABYBJÖRN Babysitter Bliss Tygklädsel Antracitgrå Mesh

  BABYBJÖRN Babysitter Bliss Tygklädsel Antracitgrå Mesh är en extra tygsits som gör att du kan förnya din nya eller begagnade babysitter. Det kan även vara praktiskt att ha flera tygsitsar att använda om du exempelvis inte hunnit tvätta.

  Du byter snabbt och enkelt tygsits på din babysitter och den går att tvätta i maskin. Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass I för babyprodukter.


  Egenskaper:

  • Variera utseendet på din babysitter
  • Extra tygsits när den andra ligger i tvätten
  • Finns i tre olika material
  • Tygsitsen passar till både Babysitter Bliss och Babysitter Balance soft

   

  Märkning: OEKO-TEX

  Specifikationer

 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans

BABYBJÖRN Babysitter Bliss Tygklädsel Antracitgrå Mesh

BABYBJÖRN Babysitter Bliss Tygklädsel Antracitgrå Mesh är en extra tygsits som gör att du kan förnya din nya eller begagnade babysitter.

En extra klädsel kan även vara praktiskt att ha om du exempelvis inte hunnit tvätta.

BABYBJÖRN Babysitter Bliss Tygklädsel Antracitgrå Mesh619 kr

Tillval


Antal: 
619 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 6 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 6 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 1 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in