• Produktbeskrivning
 • BABYBJÖRN Barnservis 4 delar Blekgrön


  Barnservis i smart design som gör det enkelt att äta själv


  En smart barnservis som är anpassad för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. En stadig tallrik som är svår att välta, bestick med korta skaft som ligger bra i handen och ett glas som är lätt att hålla i gör det roligare och lättare för ditt barn att äta själv. BABYBJÖRN Barnservis finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet.

  Egenskaper
  • Stabilt barnglas som är svårt att välta
   Glas i greppvänligt material som gör det enkelt för ditt barn att dricka själv. Formen på glaset och den breda foten gör att det står stadigt och är svårt att välta. Genom den frostade plasten kan du se innehållet i glaset.

  • Tallrikens form gör det enkelt att äta själv
   Tallrikens treklöverform gör det enkelt för barnet att skopa upp maten själv. Formen gör det också svårt för barnet att ta tag i kanterna eller välta tallriken. Gummilisten på undersidan gör att tallriken inte glider runt lika lätt.

  • Bestick som är enkla att hålla i
   Barnsked och gaffel med korta skaft som är enkla för små händer att hålla i. Ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. På skaftens undersida finns en skåra som gör att skeden och gaffeln kan vila mot tallrikskanten utan att glida ner i tallriken.

  • BPA-fri plast tillverkad i Sverige
   Alla delar i barnservisen består av BPA-fri plast som tillverkas i Sverige. Plasten som vi använder är självklart också livsmedelsgodkänd.

  • Enkla att rengöra
   Alla delarna i barnservisen är enkla att rengöra och kan maskindiskas. Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss.

  • Färgglada matstunder
   Barnservisen finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet och matchar resten av kökssortimentet.  Förpackningen innehåller


  1 Barnglas, 1 Barntallrik,1 Barnsked,1 Barngaffel

  Passar från cirka 4 månaders ålder.

  Mått


  Haklappens halsmått: 19–30 cm
  Tallrikens mått: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm
  Bestickens vikt/mått: 20 g/3,5 x 12 x 2 cm
  Glasets vikt/volym: 70 g/ca 100 ml

  Material


  Barnglaset, skeden, gaffeln och tallrikens kant är tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE). Innertallriken är tillverkad av ABS (akrylnitril-butadien-styren).

  Skötsel


  Alla delarna i barnservisen kan maskindiskas. Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss för enklare rengöring.

  Testat och säkert


  Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!  Material: Plast
  Produkttyp (Äta/mata): Servis
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 mån

  Specifikationer

 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BABYBJÖRN Barnservis 4 delar Blekgrön

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BABYBJÖRN Barnservis 4 delar Blekgrön

BABYBJÖRN Barnservis 4 delar Blekgrön En smart barnservis som är anpassad för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. En stadig tallrik som är svår att välta, bestick med korta skaft som ligger bra i handen och ett glas som är lätt att hålla i gör det roligare och lättare för ditt barn att äta själv. BABYBJÖRN Barnservis finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet. Innehåller 1 Barnglas, 1 Barntallrik,1 Barnsked,1 Barngaffel.

 • Stabilt glas som är svårt att välta

 • Tallrikens form gör det enkelt att få upp maten på skeden

 • Barnsked och gaffel som är enkla att hålla i

 • BPA-fri plast tillverkad i Sverige

 • Enkla att diska för hand eller i maskin

BABYBJÖRN Barnservis 4 delar Blekgrön259 kr

Tillval


Antal: 
259 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  0
 • Täby Centrum
  0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in