20
BabyBjörn Barnservis 8 delar Blekblå i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (230001071)
 • Produktbeskrivning
 • FIN BABYBJÖRN SERVIS FÖR BARN

  BabyBjörn Barnservis 8 delar Blekblå är ett smart set som är anpassat för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. Setet innehåller 8 delar - haklapp, 2 tallrikar, barnglas, 2 skedar och 2 gafflar. De genomtänkta detaljerna på delarna gör denna barnservis till ett perfekt val till ditt barns första måltid!

  Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA.

  BARNSERVISEN BESTÅR AV:

  • Mjuk Haklapp. Har en justerbar halslinning så att haklappen alltid passar ditt barn. Den djupa spillfickan är rundad och gör det enkelt att plocka upp mat som trillat ner.
  • 2 barntallrikar. Tallrikarnas form och kanter gör det enkelt för ditt barn att skopa upp maten mot kanten. Tack vare formen på tallrikarnas utsida blir det svårt för barnet att ta tag i kanterna eller välta den. Gummilisten på undersidan gör att tallriken inte heller glider lika lätt på bordet.
  • 2 barnskedar och 2 gafflar. Det korta skaftet är lätt för en liten hand att greppa och ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. Ett jack på undersidan av skaftet förhindrar att besticken glider ner i tallriken.
  • Barnglas Glas i greppvänligt material som gör det enkelt för ditt barn att dricka själv. Formen på glaset och den breda foten gör att det står stadigt och är svårt att välta. Frostad plats så att du ser innehållet i glaset.

  Material: Plast
  Prissänkning %: 20 %
  Produkttyp (Äta/mata): Servis
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 mån
 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BabyBjörn Barnservis 8 delar Blekblå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BabyBjörn Barnservis 8 delar Blekblå

Fin barnservis som är anpassat för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. Setet innehåller 8 delar - haklapp, 2 tallrikar, barnglas, 2 skedar och 2 gafflar. Allt ni behöver den första tiden när ditt barn ska börja äta. De genomtänkta detaljerna på delarna gör denna barnservis till ett perfekt val till ditt barns första måltid!

Mer information med mått och material hittar du längre ner på sidan.

BabyBjörn Barnservis 8 delar Blekblå649 kr / 519 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.