20
BabyBjörn Bärsele Harmony 3D Mesh Dusty Pink i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Bärselar & bärsjalar hos Bonti (2025722)
 • Produktbeskrivning
 • ERGONOMISK BÄRSELE SOM ÄR ENKEL ATT HANTERA

  BabyBjörn Bärsele Harmony 3D Mesh Dusty Pink är en superskön bärsele i mjuk, lyxig mesh – ergonomiskt utformad för dig och ditt barn. Helt enkelt det perfekta valet om du vill ha en mjuk, följsam och ergonomisk bärsele med lyxig känsla. Avlastande midjebälte, vadderade axelband och ett vadderat ryggstöd gör bärselen Harmony otroligt bekväm. Det supermjuka meshtyget formar sig kring din baby och gör att ni känner närheten till varandra hela tiden. Bärsele Harmony är enkel att använda, och lätt och smidig att förvara i vagnen, eller packa i skötväskan.

  FRÅN NYFÖDD OCH UPP TILL 3 ÅR

  Bärsele Harmony kan användas från nyfödd (3,2 kg) och upp till cirka 3 år (15 kg). 

  ERGONOMISKT UTFORMAD FÖR BÅDE DIG OCH DITT BARN

  Bärsele Harmony är ergonomiskt utformad för hela ditt barns kropp. Hen sitter med benen brett isär och rumpan i en djup position. I takt med att ditt barn växer kan du enkelt justera längden, benställningen och sittytan för optimal komfort.

  Harmony är också konstruerad så att det ska vara så bekvämt som möjligt för dig att bära! När du bär ditt lilla, nyfödda barn, låter du det avlastande midjebältet sitta i midjehöjd. När barnet blir större flyttar du ned bältet på höften, för att få en bättre fördelning av barnets vikt. De vadderade axelbanden avlastar dina axlar och din rygg så att du kan bära bekvämt även längre stunder. Dessutom har bärselen ett vadderat ryggstöd, vilket också ger skön avlastning för din rygg.

  TVÅ HÖJDINSTÄLLNINGAR

  För att ge optimal komfort till din växande bebis, och för att du ska kunna bära så bekvämt som möjligt finns det en höjdinställning för nyfödda och ett för större barn. När du bär ditt större barn flyttar du ned bältet på höften, så att ditt barn hamnar i rätt höjd och du får bättre avlastning.

  LUFTIGT MESH-MATERIAL

  Babybjörns unika 3D-mesh är ett funktionellt material som både är mjukt, följsamt och stadigt. Det formar sig mjukt kring ditt barns kropp, och ger rätt stöd till rygg, nacke och höfter. Bärsele Harmony är dessutom Babybjörns svalaste bärsele: eftersom meshtyget släpper igenom mycket luft är den sval och skön att bära i även i varmare temperaturer.

  FYRA BÄRPOSITIONER

  Du kan bära på fyra sätt i Harmony: nyfödd, inåtvänt, framåtvänt och på ryggen. När din bebis är nyfödd behöver hen mycket närhet. Att bära inåtvänt stärker anknytningen mellan er, samtidigt som värmen från dina andetag och ljudet av dina hjärtslag får din bebis att känna sig trygg. Vid ungefär 5 månaders ålder, när nackmusklerna blivit starka och ditt barn kan hålla huvudet upprätt själv, kan du börja bära framåtvänt. När barnet blir större kan det vara skönt att bära barnet på din rygg. När du bär på ryggen har du inte samma uppsikt över ditt barn, därför är det viktigt att vänta med ryggbärande tills hen har fyllt ett år.

  ENKEL ATT ANVÄNDA OCH JUSTERA

  Alla inställningar på bärselen är enkla att justera efter dig som bär, och i takt med att ditt barn växer. 

  HÖFTVÄNLIG

  International Hip Dysplasia Institute har utvärderat Bärsele Harmony och erkänner den som ”höftvänlig” när den används enligt anvisningarna. Det betyder att bärselen ger rätt stöd för ditt barns höfter.

  EGENSKAPER:

  • Kan användas från nyfödd och upp till ca 3 år
  • Ergonomisk för både dig och ditt barn
  • Höftvänlig
  • Enkel att använda och justera
  • Luftigt och svalt mesh-material
  • Flera bärpositioner

  Material: Polyester
  Maxvikt barn: 15 kg
  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-3 år
 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BabyBjörn Bärsele Harmony 3D Mesh Dusty Pink

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BabyBjörn Bärsele Harmony 3D Mesh Dusty Pink

Babyjörn Harmony är det perfekta valet om du vill ha en mjuk, följsam och ergonomisk bärsele med lyxig känsla. Med ett avlastande midjebälte, vadderade axelband och ett vadderat ryggstöd är Harmony otroligt bekväm. Det supermjuka meshtyget formar sig kring din baby och gör att ni känner närheten till varandra hela tiden. Bärsele Harmony är enkel att använda, och lätt och smidig att förvara i vagnen, eller packa i skötväskan.

Bärselen kan användas från nyfödd och upp till ca 3 år.

BabyBjörn Bärsele Harmony 3D Mesh Dusty Pink2530 kr / 2024 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.