Babybjörn Paket Babysitter Bliss Mesh + Leksak i gruppen Babytillbehör / Färdiga paket hos Bonti (BBPAK6)
 • Produktbeskrivning
 • Paket med babysitter och leksak

  Babybjörn Paket Babysitter Bliss Mesh + Leksak är ett paket med en Babysitter Bliss Mesh i valfri färg och en Leksak till Babysitter Busiga Ögon.


  Babysitter Bliss Mesh

  Babybjörn Babysitter Bliss Mesh är en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt.

  Du behöver inga batterier, utan babysittern går på ren och skär lekglädje! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. Babysitter Bliss passar redan från nyfödd och upp till 2 år.

  Grå bottenplatta och stomme ger ett mjukt intryck. Meshtyget är luftigt och snabbtorkande. Babysittern kan enkelt fällas ihop och tar då mycket liten plats. Det går även att ställa in tre olika höjdlägen för lek eller vila.

  Babysittern sätts i mjuk gungning av dig eller ditt barns rörelser. Inga batterier behövs. Gungningen hjälper barnet att träna och utveckla sin balans och motorik.

  Babysittern kan användas redan från nyfödd (minst 3,5 kg) och upp till 2 år. När ditt barn lärt sig sitta själv är det bara att vända på tyget och använda babysittern som en skön barnfåtölj.

  Babysittern ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar barnets vikt jämnt, vilket är särskilt viktigt för spädbarn. Ditt barn kan leka och vila i babysittern bredvid dig medan du hinner ta en dusch eller en kopp kaffe.

  Tyget går lätt att ta av och tvätta i maskin när det behövs (40 °C).


  Leksak till Babysitter Busiga Ögon

  En leksak för små barn med stor leklust! Den väcker ditt barns nyfikenhet och stimulerar leklusten. Snurrande figurer i glada färger gör stunden i babysittern roligare. Figuren i mitten med de busiga ögonen fångar ditt barns uppmärksamhet och stimulerar utvecklingen på ett lekfullt sätt.

  Leksaken fästs på bygeln med tryckknappar och är lika lätt att sätta fast som att ta loss och tvätta. Bygeln passar alla BABYBJÖRNs babysittrar och fästs på ett sätt som gör det svårare för barnet att ta loss den på egen hand.

   

  Märkning: OEKO-TEX
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-2 år

  Specifikationer

 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: BABYBJÖRN

Babybjörn Paket Babysitter Bliss Mesh + Leksak

Babysitter Bliss är en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt.

Du behöver inga batterier, utan babysittern går på ren och skär lekglädje! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. Babysitter Bliss passar redan från nyfödd och upp till 2 år.

I detta paket väljer du färg på din babysitter i luftig, snabbtorkande mesh och får även Babybjörns fina leksak som väcker ditt barns nyfikenhet och stimulerar leklusten. Snurrande figurer i glada färger gör stunden i babysittern roligare. Leksaken fästs på bygeln med tryckknappar och är lika lätt att sätta fast som att ta loss och tvätta.

 

Babybjörn Paket Babysitter Bliss Mesh + Leksak3020 kr

Babysitter Bliss Mesh

BabyBjörn Babysitter Bliss Mesh Grey Beige
BabyBjörn Babysitter Bliss Mesh Grey Beige
info

Babybjörn Leksak

BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Busiga Ögon
BABYBJÖRN Leksak till Babysitter Busiga Ögon
info

Tillval

Antal:

3020 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.