Babylonia Bärsjal Tricot Slen Cool Moon Mist Grey i gruppen Babytillbehör / Bärsjalar hos Bonti (99900433)
 
 • Produktbeskrivning
 • Babylonia Bärsjal Tricot Slen Cool Moon Mist Grey

  Babylonia Bärsjal Tricot Slen Cool Moon Mist Grey är en helt ny typ av bärsjal. Den är extremt tunn och sval tack vare Newlife, ett unikt high-performance material tillverkat av återvunna PET-flaskor.

  Bärsjalen passar utmärkt för varma personer och i varmt klimat då det andas, transporterar bort fukt och är snabbtorkande. Tricot Slen är enkel att ta på och väger nästa ingenting men ger perfekt stöd.


  Tunn med utmärkta bäregenskaper

  Bärsjalen Cool är extremt tunn men har lika bra bäregenskaper som en vävd bärsjal och är lika flexibel som en elastisk bärsjal. Tricot Slen Cool väger bara hälften så mycket som en så kallad "hybrid bärsjal". Det är möjligt tack vare fiberns unika egenskaper och den innovativa sticktekniken.

  Precis som andra Tricot Slen-sjalar har Cool en bekväm diagonal stretch och begränsad stretch på längden. På detta sätt ger bärsjalen alltid optimalt stöd och smiter åt utmärkt kring dig och ditt barn. Tack vare den speciella stretch-stopp funktionen ger Tricot Slen Cool långvarigt stöd och till skillnad från bärsjalar av Spandex eller Lycra ser den till att barnet inte studsar upp och ner när du rör dig.


  Återvunnet och Oeko-tex certifierat

  Under utvecklingen av Tricot Slen Cool var fokus att producera en miljövänlig produkt. Därför valde Bablylonia fiber från återvunna PET-flaskor, Newlife. I jämförelse med tillverkning av helt nya fibrer används 94% mindre vatten och 60% mindre energi vid tillverkning av Newlife. Därtill släpps 32% mindre CO2 ut under tillverkningsprocessen. Tack vare dessa värden har Newlife fått Global Recycle Standard (GRS) certifikat. Sist men inte minst är Newlife Oeko-tex 100 certifierat.
   

  Material: Återvunnet material
  Maxvikt barn: 15 kg
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Ca 0-3 år
  Tillverkningsland: Nederländerna
 • Babylonia
 • Babylonia
  Babylonia

  Babylonia är ett belgiskt företag som tillverkar bärsjalar och ergonomiska bärselar samt vackra gravidsmycken. Bärsjalarna och bärselarna från Babylonia är av högsta kvalitet, mjuka och mysiga samt tillverkade av hållbara material, och ger alla föräldrar möjlighet att bära sitt barn på ett naturligt och ergonomiskt sätt. Babylonias graviditetssmycken avger ett lugnande ljud som bebisen kan börja höra från och med graviditetsvecka 20.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Babylonia Bärsjal Tricot Slen Cool Moon Mist Grey

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Babylonia Bärsjal Tricot Slen Cool Moon Mist Grey

Tricot Slen Cool är en helt ny typ av bärsjal. Den är extremt tunn och sval tack vare Newlife, ett unikt high-performance material tillverkat av återvunna PET-flaskor.

Bärsjalen passar utmärkt för varma personer och i varmt klimat då det andas, transporterar bort fukt och är snabbtorkande. Tricot Slen är enkel att ta på och väger nästa ingenting men ger perfekt stöd.

Babylonia Bärsjal Tricot Slen Cool Moon Mist Grey798 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.