30
Babynest rosa i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (6969)
 • Produktbeskrivning
 • Babynest rosa är en trygg plats där babyn trivs och sover väldigt gott. Det blir tryggt, mjukt och ombonat precis som i mammas mage. På natten är den perfekt att ha mellan mamma och pappa, så sover alla tryggt och gott.

  Bädda och skydda nestet med en tunn mjuk filt eller ett lakan. Använd ej kudde.

  Se till att barnet ligger på rygg eller på sidan. Dra åt nestet så att det blir trångt och mysigt. Snöret stoppas in under madrassen. Var försiktig så barnet inte blir för varmt. Lämna aldrig barn som kan rulla runt eller krypa, obevakade. Babynest är avsedd för nyfödda upp till 3-6 månader. Babynest kan läggas tex  i sängen mellan föräldrarna, i soffan, på golvet, i spjälsängen eller i vaggan för en omfamnande och trygg känsla.

  Tvättråd;

  Madrassen plockas ur och tvättas separat för hand i 40 grader, nestet tvättas i 40-60 grader i maskin. För bästa torkresultat torktumla gärna annars skaka och puffa efter hängning

  Storlek yttermått: 70×30cm

  Storlek innermått: 56×23cm

  .
  Material: Bomull
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: Innermått ca 25x65 cm , Yttermått ca 46x80 cm
  Prissänkning %: 30 %
 • Babynest
 • Babynest
  Babynest

  Babynest är en svensk uppfinning som tillverkas i Sverige av en familjeägd fabrik i Småland. Alla tyger är Oeko-tex certifierade, och madrass och stoppning är tillverkade av certifierade och godkända material.
  Babynest är en madrass med mjuka kanter som erbjuder en ombonad sovplats i säng eller barnvagn, en säng-i-sängen, en babybädd utan trassel med ihoprullade filtar eller handdukar. Allt för en trygg sömn. Användningsområdena är många och storleken anpassas till ditt barn genom att dra åt snörningen.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Babynest rosa

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Babynest rosa

I Babynest trivs och sover din baby väldigt gott. Det blir tryggt, mjukt och ombonat precis som i mammas mage. På natten är den perfekt att ha mellan mamma och pappa, så sover alla tryggt och gott. Babynest har mjuka kanter som är anpassade så att man även kan ha ögonkontakt med babyn när man ligger bredvid. Det går också bra att amma liggandes på kanten. Babynest passar också bra i spjälsängen, barnvagnen, soffan mm, så känns det inte så ödsligt stort. Används från nyfödd till 3-6 månaders ålder.
Babynest är perfekt att ha med sig på resan så babyn känner sig hemma även när ni är borta.

Babynest tillverkning sker i Sverige och Babynest är en svensk uppfinning. Babynest är tillverkat av Oeko-tex certifierat bomullstyg. Standard 100. Det är inte preparerat med varken flamskyddsmedel, antiflammedel eller några antibakteriella ämnen. Tyget är ej heller preparerat med vattenavvisande medel.

Tips! Ha Babynest i sängen innan babyn fötts och ta sedan med till BB så babyn direkt kan sova i en trygg ombonad sovplats med doft från er.
Babynest rosa849 kr / 594 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in