Medela Purelan Bröstvårtscreme i gruppen Babytillbehör / Sköta / Hud- och hårvård hos Bonti (12182)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Purelan Bröstvårtscreme

  Medela Purelan bröstvårtscreme påskyndar läkningen av såriga bröstvårtor.

  Ömma bröstvårtor kan vara så smärtsamt att en del kvinnor bestämmer sig för att sluta amma. Även om det är ganska vanligt med viss känslighet i bröstvårtorna under de första dagarna av amningen, ska amningen generellt inte upplevas som smärtsam. Smärta i bröstvårtorna och ömma bröstvårtor är tecken på att något är fel.

  I de flesta fall orsakas ömma bröstvårtor av en felaktig amningsställning och ett felaktigt sugtag eller att barnet avlägsnas från bröstet på fel sätt. Därför ska du alltid vända dig till din amningsrådgivare om du upplever smärta i bröstvårtorna eller ömma bröstvårtor. Så snart orsaken till obehaget har utvärderats kan problemet lösas.

  Om smärtan är extrem kan det vara lämpligt att tillfälligt avbryta amningen. Under ett sådant avbrott måste du pumpa ur din mjölk för att undvika stockning och upprätthålla mjölkproduktionen. Din amningsrådgivare kan informera dig om bröstpumpar och urpumpning för hand samt om alternativa metoder för att mata barnet under den här tiden.

  Om du vill påskynda läkningsprocessen kan du använda modifierat lanolin, PureLan, på bröstvårtorna. Fuktig sårläkning anses allmänt fungera bäst. Undvik salvor som måste torkas av innan barnet ammas. Detta irriterar huden ännu mer. Vårtskydd kan bidra till att skydda ömma bröstvårtor.

  Du behöver inte rengöra bröstet eller bröstvårtan på något särskilt sätt innan eller efter att du har ammat ditt barn. Allt du behöver göra är att skölja brösten med vanligt vatten när du duschar eller badar varje dag. Undvik allt som torkar ut eller på annat sätt skadar huden. Detta gäller även tvål eller desinficeringsmedel på bröstvårtan eller i vårtgården eftersom det kan torka ut huden och bidra till ömma bröstvårtor.

  Amning ska inte göra ont. Om du upplever smärta eller ömhet i bröstvårtorna ska du kontakta din amningsrådgivare.

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Medela

Medela Purelan Bröstvårtscreme

Vårdar känsliga eller torra bröstvårtor, torr babyhud och torr hud.

Innehåller 100% ren lanolin (ullfett) som hjälper till att bygga upp de naturliga oljorna som minskar vid upprepad amning.

Behöver inte avlägsnas före amning. Finns i två storlekar (7g och 37g)

Medela Purelan Bröstvårtscreme

Tillval


 
Antal: 

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.