Frida Baby Näsfrida Nässug i gruppen Babytillbehör / Sköta / Hygienartiklar hos Bonti (20210917)
 • Produktbeskrivning
 • Näsfrida Nässug

  Näsfrida Nässug är en populär och effektiv nässug som kan användas redan från nyfödd. NäsFrida nässug är lösningen som hjälper föräldrar att "snyta" det lilla barnet som inte själv kan blåsa ut på kommando.

  Små barn kan inte fräsa – och därför inte heller snyta sig. Förkylningar med nästäppa påverkar ofta nattsömnen och födointaget negativt då barnet inte kan andas ordentligt. Med NäsFrida Snorsug kan du själv hjälpa barnet att snyta sig. Snorsugen är särskilt framtagen för små barn och rekommenderas från nyfödd till dess att barnet själv kan snyta sig.

  Så här använder du NäsFrida:

  Sätt munstycket i din mun och håll snorsugens topp mot barnets näsborre. Sug rent barnets näsa med hjälp av din egen sugkraft. Snoret hamnar i behållaren och filtret ser till att inga bakterier kommer förbi ner i slangen. Upprepa behandlingen vid behov.

  Spraya med fördel en dos Näsfrida Nässprej i varje näsborre före användandet av snorsugen.

  Dela Näsfrida och kasta filtret. Näsfridans hårda delar kan rengöras med en droppe diskmedel och ljummet vatten, vill du även rengöra slangen görs det med en droppe handsprit. Låt delarna torka väl innan du sätter i ett nytt filter.

  Egenskaper:

  • Näsfrida är utvecklad och framtagen av öron/näsa/hals-doktor.
  • Näsfrida snorsug har en rundad top villket gör att behandlingen skonsamt genomförs utan att något föremål förs in i barnets näsa, användarens egen sugkraft används för att suga ut snoret.
  • Användarens egen sugförmåga utnyttjas för att säkert och effektivt rensa täppta näsor.
  • Enkel att rengöra.
  • Tillverkad i Sverige – fri från BPA och ftalater.

  Vad innehåller förpackningen? 

  • 1 Näsfrida snorsug
  • 4 hygienfilter
  • 1 etui för säker förvaring och transport

  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån

  Specifikationer

 • Frida Baby
 • Frida Baby Fridas vision är att varje dag förbereda föräldrar på den o-filtrerade, röriga men ändå underbara verkligheten man står inför som småbarnsförälder. Detta genom att tillhandahålla enkla men geniala lösningar på utmaningarna med små sötnosar. Näsfrida uppfanns i Sverige utav en öron/näsa/hals doktor 1996. Näsfridan flyttades till USA 2007 och fick varumärket Fridababy 2014. Fridababy har växt sig stort i USA och har idag ett stort sortiment av produkter både inom baby och mamma. 
 • Köp ofta tillsammans

Frida Baby Näsfrida Nässug

Populär och effektiv nässug som kan användas redan från nyfödd. NäsFrida nässug är lösningen som hjälper föräldrar att "snyta" det lilla barnet som inte själv kan blåsa ut på kommando.

Hygienfilter som förhindrar bakterier och partiklar att nå användaren ingår, och finns även att köpa som refill när dessa tar slut. 

Frida Baby Näsfrida Nässug129 kr

Tillval


Antal: 
129 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 21 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 6 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 10 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in