80
DymlaONE i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnstillbehör hos Bonti (2023192)
 • Produktbeskrivning
 • Skyddar ditt barn mot luftföroreningar och virus

  DymlaONE är en unik babylift som är framtagen av svenska läkare. Genom inbyggd luftfiltrering skyddar DymlaONE ditt barn mot luftföroreningar, virus inklusive COVID-19 och RS, bakterier, insekter och även mot solens UV-strålar. Babyliften är producerad med barnvänliga, hållbara material och är patenterad, testad och certifierad.

  Du placerar enkelt Dymla®ONE i din liggvagn. Den passar även de allra minsta barnvagnsmodeller på marknaden och kan lätt tas med på resan. Behöver du lyfta ur babyliften ur barnvagnen med din sovande baby i, är Dymla®ONE lätt och smidig att bära i det integrerade bärhandtaget i suffletten.

  Babyliften har en mysig och ombonad miljö, samt ger ifrån sig ett "white noise" vilket gör att din baby sover väldigt bra. Fönstret skyddar mot skadliga UV-strålar med UPF 50+, är fri från ftalater och REACH-norm kompatibel. 

  Dymla ONE är tillverkad i exklusiva materialval som YKK-dragkedjor. Tyget är vattentätt, är lätt att torka av och certifierat enligt The Global Recycle Standard (GRS). Det finns även skyddande reflexer på tyget. Färgen är elegant ljusgrå, så den är lätt att matcha med din barnvagn.

  DymlaONE är en svensk innovation som är framtagen och utvecklad i nära samarbete med ingenjörer, läkare och forskare inom miljö- och hälsofrågor. Tack vare ett inbyggt unikt filter (Hepa partikelfilter) som klarat omfattande testning, skyddar Dymla ONE ditt spädbarn under barnvagnspromenaden från luftföroreningar och på cafét eller matbutiken mot luftburna virus och bakterier. Babyliften är certifierad enligt EN 1466:2014 och dess filter med effektivitet med upp till 98,98% är certifierad enligt EN 1822.

  Vem har nytta av Dymla®ONE?

  Dymla®ONE passar alla spädbarn! Babyliften minskar radikalt barnets exponering för olika infektioner och sjukdomar som: Coronavirus, RS-virus, mässlingen, kikhosta, vanliga förkylningsvirus och influensa. När du reser med buss, tåg eller flyg, eller befinner dig i andra offentliga miljöer kommer din baby att exponeras för ett flertal olika patogener (virus och bakterier) som finns överallt i luften. När din baby ligger i Dymla®ONE minskas markant exponeringen för mikroskopiska bakterier och virus.

  Skadliga luftföroreningar samlas strax ovanför marknivån, vilket är i samma höjd som ett barn i en barnvagn. Detta är särskilt oroande eftersom spädbarn inte bara andas snabbare utan även inandas mer luft per kilo kroppsvikt än vad vuxna gör. Små barn är särskilt känsliga för luftföroreningar eftersom deras lungor fortfarande växer och utvecklas.

  Dymla®ONE skyddar även mot insekter. Myggor är en av världens dödligaste djurarter enligt WHO. Andra insekter som getingar och humlor kan även skada ditt barn. En allergisk reaktion orsakad av getingstick kan få förödande konsekvenser. När man använder Dymla®ONE enligt anvisningarna fungerar den som ett skydd för barnet genom att stänga ute insekter.

  Användning:

  Använd din Dymla®ONE genom att placera babyliften i din liggdel på barnvagnen. Den kan även lätt bäras i det integrerade bärhandtaget i suffletten. Se till att Dymla®ONE:s powerbank är laddat inför promenaden. Batteritiden är ca 10 timmar. Det tar cirka 4 timmar att ladda batteriet fullt om det blivit helt urladdat.

  Dymla®ONE levereras med en användarmanual, Dymla® Powerbank samt Dymla® Filter (extra filter kan köpas separat.) Fabriksgarantin är 1 år.

  Mått BxLxH: 27.6x70.8x44.2 cm
  Passar till: Universaltillbehör
  Prissänkning %: 80 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-6 mån
  Vikt: 2.6 kg

  Specifikationer

 • Övriga leverantörer
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Övriga leverantörer

DymlaONE

Dymla®ONE är babyliften som är framtagen av svenska läkare. Genom inbyggd luftfiltrering skyddar Dymla®ONE ditt barn mot luftföroreningar, virus (t ex COVID-19 och RS), bakterier, insekter och även mot solens UV-strålar med UPF +50.

Babyliften är producerad med barnvänliga, hållbara material och är patenterad, testad och certifierad. Passar även de allra minsta barnvagnsmodellerna på marknaden och är enkel att bära i det integrerade bärhandtaget i suffletten. 

Läs mer om DymlaONE längre ner på sidan.

DymlaONE6995 kr / 1399 kr

Tillval


Antal: 
6995 kr / 1399 kr
Lägg i varukorg
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 6995 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.