Bumprider Connect

Bumprider Connect är en revolutionerande svensk uppfinning som gör det enkelt att växla från singel- till syskonvagn med ett klick! Vagnen är helt unik i sitt slag med funktionen att koppla ihop två vagnar med hjälp av magneter i det patenterade Connect-systemet. Lika enkelt som du kopplar ihop två vagnar, lika lätt är det att dela dem igen för att komma igenom trånga passager, dörröppningar eller för packa in vagnarna i bilen. Köp Bumprider här med prisgaranti och snabb leverans.

Bumprider Connect presenterar en design som gör det möjligt att sätta samman flera vagnar med hjälp av en magnetfunktion, en game changer, helt klart! Den breda sitsen och det justerbara fot/benstödet garanterar en skön åktur för ditt barn, och bygeln med swing-away-funktion går även att ta av. Om du ska flyga med vagnen, försätts vagnen i “Flight Mode” genom ett enkelt knapptryck som stänger av magnetismen. Köp till en Bumprider Connect liggdel och få en komplett vagn från nyfödd, testad upp till 25 kg. Andra tillbehör som du kan köpa till är regnskydd, myggnät och adapter för babyskydd (passar Maxi-Cosi och BeSafe). Behöver du plats för ytterligare ett syskon har Bumprider Connect färdiga fästen för att enkelt kunna koppla på en Bumprider ståbräda (säljs separat).
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp Barnvagn
Färg
Pris
Visa Produkter ()
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in