Cybex Talos S

Ge dig iväg på äventyr med Cybex Talos S Lux terrängvagn: en barnvagn anpassad för familjens alla reseutmaningar! Cybex Talos S Lux har vändbar sittdel med stor sufflett och fullt liggläge, och ett praktiskt vindskydd ingår. Den breda, bekväma sitsen med förstärkt sidoskydd ger ditt barn bästa komfort på alla promenader. Med de punkteringsfria terränghjulen och den mjuka fjädringen är du redo för alla sorters underlag, vart ni än är på väg. 

På Bonti köper du Cybex Talos S Lux som sittvagn eller som ett duopaket inklusive liggdel – som alltid med prisgaranti, snabb leverans och poäng på alla dina köp!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp Barnvagn
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-11 av 11 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.