20
Bbhugme Amningskudde Blue Melange​ i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Förälder hos Bonti (20210812)
 • Produktbeskrivning
 • Bbhugme Amningskudde Blue Melange​

  Bbhugme Amningskudde Blue Melange​ erbjuder ett fast och reglerbart stöd för dig som ammar, oavsett om det är hemma eller på språng.

  Kudden knyts runt midjan och ger optimalt stöd för din nacke och axlar när du ammar och är extra mjuk och följsam för din babys komfort. Tack vare att du själv kan reglera fastheten med hjälp av kuddens ändar kan du justera den så att den alltid passar både din och din babys kropp.

  Det tvättbara överdraget i är mjukt och andas, och det stretchiga materialet gör att överdraget alltid formar sig perfekt efter innerkudden. Med hjälp av de medföljande silikonringarna "pebbles" reglerar enkelt du kuddens storlek och fasthet. Amningskudden kan även knytas runt midjan för att avlasta när du bär ditt barn på höften. 

  Bbhugmes amningskuddar är designad i Norge och inspirerad av enkel, elegant skandinavisk design. Amningskudden finns i ett flertal fina färger och mönster och levereras komplett med överdrag, pebbles och en smart förvaringsväska som skyddar din amningskudde när du är på resande fot. Komplettera gärna din amningskudde med ett eller flera extra överdrag för att underlätta vid tvätt, eller om du bara vill byta utseende på din amningskudde!

  Material:

  • Fyllning: BioFoam - CO2 neutralt, hygieniskt, lättviktigt och hållbart. Tillverkat av vegetabiliska material, naturligt anti-bakteriellt och luktfritt. Testat enligt EN71 säkerhetsstandard. 
  • Överdrag: 95% bomull, 5% Spandex (elastan), certifierat enligt Standard 100 by OEKO-tex klass 1. 
  • Pebbles: 100% BPA-fritt silikon

  Material: BioFoam , Bomull , Elastan , Silikon
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: 17x72x17 cm
  Prissänkning %: 20 %
  Vikt: 0.8 kg
 • BBHUGME
 • BBHUGME
  BBHUGME

  Bbhugme är ett norskt företag grundat av tre kvinnliga kiropraktorer. De fokuserar på att skapa smarta och funktionella lösningar som underlättar tiden som gravid och nybliven förälder, så du och ditt barn kan ha det så bekvämt som möjligt.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Bbhugme Amningskudde Blue Melange​

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Bbhugme Amningskudde Blue Melange​

Bbhugme Amningskudde erbjuder ett fast och reglerbart stöd för dig som ammar, oavsett om det är hemma eller på språng.

Kudden knyts runt midjan och ger optimalt stöd för din nacke och axlar när du ammar och är extra mjuk och följsam för din babys komfort. Tack vare att du själv kan reglera fastheten med hjälp av kuddens ändar kan du justera den så att den alltid passar både din och din babys kropp.

Bbhugme Amningskudde Blue Melange​899 kr / 719 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.