Bbhugme Gravid & amningskudde Stone Plum i gruppen Mamma / Amning / Amningskuddar hos Bonti (99900745)
 • Produktbeskrivning
 • Bbhugme Gravid & amningskudde stone/plum är kudden som stöder och växer med dig och din baby under graviditet, amning och kvalitetstid (t.ex. kel och lek) med din baby.

  Bbhugme är designad och utvecklad av tre norska, kvinnliga kiropraktiker och entreprenörer, som specialiserat sig inom muskel- och skelettbesvär hos barn och gravida. Det handlar framför allt om att vila kroppen rätt.

  Under graviditeten fungerar bbhugme som ett mjukt kroppsstöd, som hjälper till att avlasta de mest kritiska områden som mage, bäckenet, korsrygg, knän och vrister.

  Vid bruk som amningskudde ger bbhugme stöd och komfort till både dig och din baby. Placera kudden bekvämt runt din kropp tills du känner att din rygg och dina skuldror har en skön, stöttande ställning samtidigt som din baby har en mjuk, komfortabel plats att ligga på.  Tack vare kuddens naturliga, mjuka och miljövänliga material formar den sig enkelt efter kroppen och får dig att slappna av bättre i nacke och axlar samtidigt som din baby ligger tryggt och skönt under amningstiden.

  Efter flera år av praktiska erfarenheter har vi både sett och lärt oss hjälpa kvinnor med de ofta typiska kroppsliga prövningar och vedermödor, som många gravida kvinnor går igenom under tidigt moderskap; t.ex. fog-lossning och ryggsmärta med för lite sömn som följd, och som sjukskrivs tidigt på grund av detta. Och så har vi de kvinnor, som hoppas och tror, att det hela går över efter att babyn fötts men som sedan upptäcker att det kommer nya problem i form av stel nacke och skuldror på grund av dålig amningsställning. Listan kan göras lång.

  Överdraget till Bbhugme är ca 1 meter långt och kortas av i båda ändarna genom medföljande pebbles. Dessa är i mjuk formbar silikon och kan även användas som bitring!

  Graviditet

  Ungefär 9 av 10 kvinnor lider av ryggsmärtor eller bäckenrelaterad smärta eller obehag under sin graviditet. Forskningen visar också att många fortsätter att lida i flera år, även efter att babyn är född. Gravida med fog-lossning och ryggplågor har ofta nedsatt sömnkvalitet på grund av de inte hittar några bra vilolägen, som avlastar kroppen. Bbhugme är speciellt designad för att hjälpa gravida just med detta.

  Amning

  Under amningen kan bbhugme enkelt och säkert knytas runt kroppen för att skydda barnet från att glida iväg och orsaka onödiga påfrestningar och spänningar i nacke och axlar. Kudden är ergonomiskt anpassad till att passa praktiskt taget alla olika kroppstyper. Amma tvillingar? Inte några problem. Det finns plats för båda barnen på bbhugme. Faktiskt så rekommenderas bbhugme till alla nyblivna tvillingfamiljer!

  Bara det bästa är gott nog för mor och baby! För oss är miljöhänsyn lika viktig som självklar, och vi har därför valt OEKO-TEX certifierat material till överdelen och BPA fria silikonringar. Fyllningen inuti kudden består av små ESP-kulor som valts specifikt på grund av sina antibakteriella och anti-svamp- egenskaper.

  Överdraget är tvättbart vid 40 grader, silikonringarna tvättas enkelt i tvättmaskinen eller kokas, och själva innerkudden kan handtvättas (Tips: Ta med kudden i duschen för en enkel tvätt!)

  Bbhugme säljs som ett komplett kit bestående av innerkudde, överdrag och två silikonringar, och levereras i en praktisk och stilren bag/kasse.

  https://youtu.be/NcbI2ybW79I
  Material: Bomull , Elastan
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: 20x150 cm
  Vikt: 2 kg

  Specifikationer

 • BBHUGME
 • BBHUGME
  BBHUGME

  Bbhugme är ett norskt företag grundat av tre kvinnliga kiropraktorer. De fokuserar på att skapa smarta och funktionella lösningar som underlättar tiden som gravid och nybliven förälder, så du och ditt barn kan ha det så bekvämt som möjligt.

 • Köp ofta tillsammans

Bbhugme Gravid & amningskudde Stone Plum

Bbhugme Gravid amningskudde stone/plum är kudden som stöder och växer med dig och din baby under graviditet, amning och kvalitetstid (t.ex. kel och lek) med din baby. Bbhugme är designad och utvecklad av tre norska, kvinnliga kiropraktiker och entreprenörer, som specialiserat sig inom muskel- och skelettbesvär hos barn och gravida. Det handlar framför allt om att vila kroppen rätt.

Under graviditeten fungerar bbhugme som ett mjukt kroppsstöd, som hjälper till att avlasta de mest kritiska områden som mage, bäckenet, korsrygg, knän och vrister. Vid bruk som amningskudde ger bbhugme stöd och komfort till både dig och din baby. Placera kudden bekvämt runt din kropp tills du känner att din rygg och dina skuldror har en skön, stöttande ställning samtidigt som din baby har en mjuk, komfortabel plats att ligga på.  Tack vare kuddens naturliga, mjuka och miljövänliga material formar den sig enkelt efter kroppen och får dig att slappna av bättre i nacke och axlar samtidigt som din baby ligger tryggt och skönt under amningstiden. Bbhugme finns i flera fina mjuka färger och överdraget är tillverkat i allra mjukaste bambu med en silkesliknande känsla mot kroppen. Tyget är Ökotex certifierat.  Överdraget till Bbhugme är ca 1 meter långt och kortas av i båda ändarna genom medföljande pebbles. Dessa är i mjuk formbar BPA-fri silikon och kan även användas som bitring! Mer information samt videoklipp längre ner på sidan.
Bbhugme Gravid & amningskudde Stone Plum1799 kr

Tillval


Antal: 
1799 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 4 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 3 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.