BeSafe Belt Guard i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstillbehör / Övriga bilstolstillbehör hos Bonti (999051882)
 • Produktbeskrivning
 • BeSafe Belt Guard


  BeSafe Belt Guard är ett tillbehör till bilbarnstolar för barn som är ca 6 månader till 4 år som säkerställer att ditt barn får en säker resa genom att hålla bilbarnstolens internsele på plats. BeSafe Belt Guard håller ihop skulderbältena vilket förhindrar att barnet kan slingra sig ur internselen i bilbarnstolen.

  BeSafe Belt Guard är en viktig produkt för att säkerställa en säker resa eftersom många barn någon gång kommer till en fas där de vill testa sina gränser och slingrar sig ur internselen i bilbarnstolen. För en del barn blir det här till och med en vana, oavsett hur väl föräldern har spänt bältena. BeSafe Belt Guard håller bilbarnstolens internsele säkert på plats.

  BeSafe Belt Guard är krocktestad vid ett känt testinstitut och följer de strikta reglerna i UN R129 (i-Size). Belt Guard monteras mellan själva selen och bältesmuddarna. Detta gör att tillbehöret alltid sitter kvar på bilbarnstolen och finns nära tillhands varje gång barnet ska spännas fast. Monteringsmetoden säkerställer också att Belt Guard alltid är placerad i korrekt höjd. BeSafe Belt Guard kan användas med alla BeSafes bilbarnstolar.

  Den patenterade konstruktionen gör att du kan stänga och öppna vår Belt Guard med endast en rörelse, så att du snabbt kan ta barnet ur bilbarnstolen i alla situationer.

  Detta nya bilbarnstols tillbehöret förhindrar busungar från att rymma från sina bilbarnstolar vilket gör vardagen både enklare och tryggare.

  Teknisk information:

  • Krocktestad inom UN R129-reglementet.

  • Behöver ej justeras i höjd när barnet växer, följer automatiskt med internselen.

  • Enkel att öppna och stänga när internselen inte är fullt åtdragen.

  • Fungerar endast ihop med BeSafe bilbarnstolar (6 månader till 4 år).

  • Krocktestad.

  Produkttyp Bilbarnstolar: Bilstolstillbehör

  Specifikationer

 • BeSafe
 • BeSafe
  BeSafe

  HTS BeSafe AS startade tillverkning av sin första bilbarnstol redan 1963 och har sedan dess blivit en av Skandinaviens ledande bilstolsproducenter. BeSafe erbjuder ett stort utbud av babyskydd, bakåtvända bilbarnstolar och framåtvända bilbarnstolar samt bilstolstillbehör med hög kvalitet och högt säkerhetstänk.

 • Köp ofta tillsammans

BeSafe Belt Guard

BeSafe Belt Guard är ett tillbehör till bilbarnstolar för barn som är ca 6 månader till 4 år som säkerställer att ditt barn får en säker resa genom att hålla bilbarnstolens internsele på plats. BeSafe Belt Guard håller ihop skulderbältena vilket förhindrar att barnet kan slingra sig ur internselen i bilbarnstolen.
BeSafe Belt Guard179 kr

Tillval


Antal: 
179 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 7 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 3 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in