Bibs Colour Napp 2-pack Night Vanilla/Dark Oak Strl 2 i gruppen Babytillbehör / Nappar och tillbehör / Nappar 6 månader + hos Bonti (999564226)
 • Produktbeskrivning
 • Bibs Colour Napp 2-pack Night Vanilla/Dark Oak Strl 2

  Bibs Colour Napp 2-pack Night Vanilla/Dark Oak Strl 2 är en trendig och stilren napp från danska BIBS som är tillverkad i mjuk naturgummi med en ring som lyser i mörkret. Sugdelen har en ventil som ser till att luft pressas ut och själva skölden böjer sig något utåt så att huden runt munnen inte blir irriterad. Nappen från BIBS har en rund form som många barn föredrar. Den självlysande ringen gör nappen enkel att hitta på natten.

  Självklart är dessa nappar fria från BPA, PVC och ftalater Godkänd enligt EN 1400.

  Napparna från BIBS har funnits i många år och finns i flera fina jordnära färger. På så sätt kan du enkelt matcha nappen med ditt barns kläder! Storlek 2 är lämplig för barn 6-18 månader.


  Egenskaper:

  • Lyser i mörkret
  • Kommer i 2 pack i en perfekt liten presentförpackning
  • Fin napp från danska BIBS
  • Rund sugdel i mjuk naturgummi
  • Ventil som pressar ut luft
  • Böjd sköld som inte irriterar huden
  • Fri från BPA, PVC och ftalater
  • Godkänd enligt EN 1400

   

  Material: Naturgummi, Plast

  Specifikationer

 • Bibs
 • Bibs
  Bibs

  BIBS är ett högkvalitativt varumärke som funnits på den danska marknaden i över 30 år. Deras populära, stilrena nappar är tillverkade i mjukt naturgummi och har rund form som många barn föredrar.

 • Köp ofta tillsammans

Bibs Colour Napp 2-pack Night Vanilla/Dark Oak Strl 2

Bibs Colour Napp är en trendig och stilren napp från danska BIBS som är tillverkad i mjuk naturgummi med en ring som lyser i mörkret. Sugdelen har en ventil som ser till att luft pressas ut och själva skölden böjer sig något utåt så att huden runt munnen inte blir irriterad. Nappen från BIBS har en rund form som många barn föredrar. Den självlysande ringen gör nappen enkel att hitta på natten.

Självklart är dessa nappar fria från BPA, PVC och ftalater Godkänd enligt EN 1400.

Napparna från BIBS har funnits i många år och finns i flera fina jordnära färger. På så sätt kan du enkelt matcha nappen med ditt barns kläder! Storlek 2 är lämplig för barn 6-18 månader.

 

Finns även i följande varianter

Bibs Colour Napp 2-pack Night Blush/Vanilla Strl 2
89 kr
Bibs Colour Napp 2-pack Night Vanilla/Dark Oak Strl 289 kr

Tillval


Antal: 
89 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in