30
Bibs x Liberty Nappbox Eloise Blush i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Nappar & tillbehör hos Bonti (230001080)
 • Produktbeskrivning
 • En smart och söt liten box för nappen

  Bibs x Liberty Nappbox Eloise Blush är en praktisk liten förvaring för nappar. Nappboxen är från samarbetet Bibs x Liberty och har ett vackert blommigt mönster. Med nappboxen medföljer en nappinsats där nappen får plats.

  Boxen finns i flera fina färger och mönstrena Eloise, Chamomile och Capel. Nappboxen är tillverkad i 100% polypropylene. 

  Bibs x Liberty är ett exklusivt samarbete mellan danska BIBS och brittiska Liberty som arbetat fram en vackert vårig och blommig kollektion. Det brittiska från Liberty i form av elegans och vackra motiv möter smarta produkter och textilier från den danska designtraditionen hos Bibs. Mönstrena är handplockade från Libertys 148-åriga arkiv och kompletterar BIBS skandinaviska design. Mönstrena består av Capel, Eloise och Chamomile Lawn som återfinns på nappar, napphållare, dregelhaklappar och förvaringsboxar i hög kvalitet.

  Material: Plast
  Prissänkning %: 30 %
 • Bibs
 • Bibs
  Bibs

  BIBS är ett högkvalitativt varumärke som funnits på den danska marknaden i över 30 år. Deras populära, stilrena nappar är tillverkade i mjukt naturgummi och har rund form som många barn föredrar.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Bibs x Liberty Nappbox Eloise Blush

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Bibs x Liberty Nappbox Eloise Blush

En praktisk liten förvaring för nappar! Nappboxen är från samarbetet Bibs x Liberty och har ett vackert blommigt mönster. 

Bibs x Liberty Nappbox Eloise Blush189 kr / 132 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.