Bälteskuddar

Här hittar du vårt urval av bälteskuddar. På en bälteskudde sitter det äldre barnet vänt framåt i bilen till skillnad från mindre barn som bör sitta i en bakåtvänd bilbarnstol för högsta möjliga säkerhet.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()

En bälteskudde hjälper till att anpassa bilens trepunktsbälte så bilbältet leds över bröstkorgen så nära halsen som möjligt. Om barnet är längre än 125 cm, räcker en vanlig bälteskudde enligt den europeiska standarden ECE R44/04. Tänk på att barn ska sitta bakåtvänt minst till 4 och helst till 5 års ålder. Säkerheten på en bälteskudde är begränsad till det vanliga bilbältet. Barnet har inget sidoskydd och även ryggen är sårbar. Framför allt saknar barnet ett bra nackstöd med en bälteskudde. Barn under 140 cm ska aldrig sitta på en plats i bilen med aktiv krockkudde.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.