Bonti Skötunderlägg 2-pack i gruppen Babytillbehör / Sköta / Skötdynor hos Bonti (230000709)
 • Produktbeskrivning
 • Skötunderlägg i återbrukade material

  Bonti Skötunderlägg 2-pack är mjuka och praktiska underlägg till din skötdyna, som är lätta att slänga in i tvättmaskinen när de blir smutsiga. Ovansidan är sydd i mjuk frotté och baksidan i len lakansväv. Quiltsömmen ger underläggen en vacker finish, samtidigt som den hjälper att hålla formen på skötunderlägget.

  Skötunderläggen är producerade i samarbete med Reused Remade och tillverkas av 100% återbrukade hotellakan och handdukar. Ett smart och hållbart alternativ till nyproducerade material!

  Tack vare den höga kvaliteten på hotelltextilierna, håller skötunderläggen för tusentals tvättar i rekommenderade 60 graders maskintvätt (se bifogade tvättråd för övriga detaljer).

  Skötunderläggen säljs i 2-pack, så att du alltid kan ha ett redo på skötbordet. 

  Varför återbrukat?

  Genom att återanvända material sparas upp till 64% av textilprodukternas miljö- och klimatpåverkan samtidigt som arbetsmiljön i sömnadsfabriken förbättras då hotelltextil har tvättats otaliga gånger och blivit fritt från både kemikalier och lösa textilfiber. Därför är återanvända hotelltextilier även lämpliga för känslig hud. Hotelltextilier håller dessutom väldigt hög kvalitet; de är starka, tätt vävda tyger som ska tåla många tvättar och höga temperaturer. 

  Jämfört med nyproducerade textilier, bidrar Reused Remades produkter till mindre utsläpp av växthusgaser och minskar användandet av vatten, kemikalier - och markanvändning som behövs för produktion. T ex sparar en tygpåse av återanvända hotellakan 90% CO2 och 1900 liter vatten jämfört med en nytillverkad bomullspåse.

  Hur går det till?

  Livscykeln för Reused Remade startar efter utsortering i tvätteriet, där handdukar och lakan som inte anses hålla tillräckligt hög kvalitet för att användas på hotell sorteras ut och transporteras till en syfabrik. I fabriken skärs fläckar bort och textilierna sys i stället om till nya användbara produkter.


  Material: Återvunnet material , Bomull , Polyester
  Mått BxLxH: 35x60 cm

  Specifikationer

 • BONTI BABY
 • BONTI BABY
  BONTI BABY Bontis egna produkter är producerade i samarbete med Reused Remade, och är tillverkade av återbrukade hotelltextilier som fått ett nytt liv och värde i våra produkter. Att utveckla mer hållbara och miljövänliga produkter ser vi som ett naturligt steg mot en bättre framtid!
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: BONTI BABY

Bonti Skötunderlägg 2-pack

Praktiska skötunderlägg i hög kvalitet, tillverkade av återbrukade hotelltextilier i samarbete med Reused Remade.

Skötunderläggen skyddar din skötdyna utan att dölja dynans mönster och färg. Dessutom är de enkla att slänga in i tvättmaskinen när de blir smutsiga och håller för många tvättar.

Bonti Skötunderlägg 2-pack279 kr

Tillval


 
279 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 1 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

Bonti Tote BagBild saknas
Lägg i varukorg
65 kr

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.